Tervetuloa Kauhavalle

Kesä kutsuu Kauhavalle!

Kauhava sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan keskiössä. Matkailijalle sijainti on ihanteellinen, sillä PowerParkin lisäksi samalla suunnalla sijaitsee moni muukin Etelä-Pohjanmaan suosittu matkailukohde, kuten Ähtärin eläinpuisto ja Keskisen kyläkauppa. Lisäksi noin tunnin ajomatkan päässä Vaasasta liikennöi uusi, maailman ympäristöystävällisin matkustaja-alus Aurora Botnia Uumajaan.

PowerPark houkuttelee vuosittain noin 400.000 matkailijaa Kauhavalle. PowerParkin lisäksi matkailijoita kiinnostavat mm. Härmän kylpylä palveluineen, Suomen Jääkärimuseo, Iisakki Järvenpään puukkotehdas, Lankava ja muut upeat käsityökohteet sekä lukuisat kesätapahtumat.

Tutustu Kauhavan matkailutarjontaan osoitteessa www.visitkauhava.fi ja ota @visitkauhava seurantaan myös Facebookissa ja Instassa!

Vinkkilinkit matkailijalle:

Kauhavan majoitus ja matkailutarjonta:
www.visitkauhava.fi

Powerparkin majoitus ja matkailutarjonta:
www.powerpark.fi

Etelä-Pohjanmaan matkailutarjonta:
www.visitlakeus.fi

Keskisen kyläkauppa:
https://tuuri.fi/

Vaasan seutu:
https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/

Wasaline / Aurora Botnia:
https://www.wasaline.com/fi/

Ähtärin eläinpuisto:
https://www.ahtarizoo.fi/

Kauhava kartalla

Kauhava on turvallinen, noin 15.000 asukkaan vireä seutukaupunki. Kaupunki on muodostunut yli kymmenen vuotta sitten Alahärmän, Kauhavan, Kortesjärven ja Ylihärmän kuntaliitosta. Entiset kunnat ovat nykyään Kauhavan kaupungin neljä pirteää kaupunginosaa, joilla on kaikilla hienot ominaispiirteensä.

Kauhavaa halkovat valtatie 19 ja kantatie 63, joten kaupunkiin on helppo tulla. Junayhteydetkin ovat erinomaiset, sillä Kauhava on peräti kahden aseman kaupunki, kun Härmän asema avataan kesäisin palvelemaan matkailijoita.

Kauhavan kaupungin kotisivut:
http://www.kauhava.fi