ILMOITTAUDU TALKOOLAISEKSI

Päivitys 30.5.2024:

Suurin osa talkootehtävistä on täytetty, mutta vielä on vapaita tehtäviä esimerkiksi ravintola- ja turvallisuusvaliokunnissa. Voit tiedustella vapaita tehtäviä ja työvuoroja suoraan talkoopäällikkö Sanna Peltoluhdalta.

Talkoopäällikkö: Sanna Peltoluhta, puh. 040 744 4827, sanna.peltoluhta(at)gmail.com


Oletko joskus miettinyt, minkälaista on järjestää isoa urheilutapahtumaa? Jukolan tapauksessa maailman suurinta viestisuunnistustapahtumaa. Entä mitä tarkoittaa Jukolan yön taika? Tule kokemaan se talkoolaisen silmin! Lakia-Jukola rakennetaan lähes täysin talkoolaisten voimin, joten jokaisen talkoolaisen käsiparit ja työpanos on tapahtuman onnistumiselle äärettömän tärkeä. Korvaamaton.

Jukolan viesti suunnistetaan ensi kesänä 15.-16.6.2024 Kauhavalla. Viesteissä on mukana noin 27 000 suunnistajaa ja talkoolaisia järjestelyihin tarvitaan noin 1 500. Kaikkiaan kisapaikalla vierailee kisaviikolla lähes 50 000 kävijää! Tehtäviä on laidasta laitaan ja suurimpaan osaan niistä ei vaadita suunnistuskokemusta. Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa painottuen kilpailuviikonloppuun 15.-16.6.2024. Talkoolaisille on tarjolla hommia myös tapahtuman rakentamisen ja purkamisen parissa sekä erilaisissa muissa tehtävissä jo kuukausia ennen kisaviikonloppua.

Jukolan viesti on ainutlaatuinen elämys paitsi urheilijoille, myös sen mahdollistaville talkoolaisille. Jukolan kilpailukeskus Kauhavan lentokentällä on kuin kylä pienoiskoossa, josta löytyy monenlaisia tehtäviä eri alojen osaajille. Ilmoittaudu mukaan ja tule osaksi Jukolan viestin tarinaa. Rekisteröitymällä Lakia-Jukolan talkoorekisteriin jo nyt, saat sähköpostiisi ajankohtaisia ja tärkeitä talkoisiin liittyviä tiedotteita.

ILMOITTAUDU TALKOOLAISEKSI TÄSTÄ!

KATSO LISÄTIETOA ERI TEHTÄVISTÄ TÄÄLTÄ!

Nähdään Kauhavalla!