Anmälan

Välkommen att anmäla till Napapiiri-Jukola 2021

Jukolakavlen ska återvända till Rovaniemi efter 27 år paus. Napapiiri-Jukola 2021 arrangeras i Rovaniemi 21.-22.8.2021. Nu är det tid att boka ditt deltagande under Lapplands midnattsol med cirka 20000 andra orienterare.

Du kan bilda ett eget lag av kompisar, kollegor eller t. ex. släktingar och anmäla med. Deltagarna behöver inte ha Finlands Orienteringsförbunds tävlingslicens, och man behöver inte vara medlem i någon orienteringsförening. En av Jukolakavlens attraktion är att världens top orienterare orienterar och tävlar i samma sträckor än amatörer.

Jukola är mycket mera än bara världens största stafettorienteringstävling. För många är det hela familjens höjdpunkt under sommaren och ett fint sätt att fira de vackra finska sommarnätterna och midnatssolen. Det skulle vara ett bra idé att förbereda dig med liten lampa, då kartläsning är lättare.

Napapiiri-Jukolas tävlingsarena är som en liten stad. Där kan man vid sidan av stafetten njuta av bra mat och dryck i någon av arenans många restauranger, shoppa i idrotts- och andra affärer eller besöka den lugna Skogskyrkan.

Läs tävlingsinbjudan innan anmälan. Napapiiri-Jukolas tävlingsdirektiv, programblad och ”Så här går det till i Napapiiri-Jukola” –direktiv offentliggörs som elektronisk version i maj 2020.

ANMÄL


Spara pengar och anmäla tidigt:

Deltagaravgifter
15.6.2021 senast kl 23.59: Venla/lag 232 € och Jukola/lag 406 €
Obs! 6.8.2021 senast kl 23.59: Venla/lag 272 € och Jukola/lag 476 €