Järjestyksenvalvojakoulutukset

Lakia-Jukola 2024 maksaa tapahtuman järjestyksenvalvojiksi ilmoittautuneille järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen.

Ensiksi sinun tulee ilmoittautua Lakia-Jukolan 2024 talkoolaiseksi. Tässä linkki ilmoittautumissivuille: https://jukola.com/2024/talkoolaiset/ilmoittaudu-talkoolaiseksi/

Merkitse haluavasi valiokuntaan ”Turvallisuus” ja kirjoita lisätietoihin :”Järjestyksenvalvoja, osallistun Jukolan maksamaan koulutukseen”.

Kurssit järjestetään Kauhavalla Järvilakeuden kansalaisopiston toimesta. Ohjeet kurssille ilmoittautumiseen lähetämme niille, jotka ovat meille järjestyksenvalvojiksi rekisteröityneet. Nämä kurssit ovat osallistujille maksuttomia, mutta osallistujan on itse kustannettava matkat kurssille, passikuva JV-korttia varten sekä JV-kortti, joka on voimassa 5 v. Kurssille osallistuva sitoutuu toimimaan järjestyksenvalvojana Lakia-Jukolassa vähintään 8 tuntia. Muussa tapauksessa laskutamme kurssille osallistuvalta kurssin hinnan.

Ilmoittautuminen kursseille alla olevien linkkien kautta:

HUOM! Kurssilaiset, joiden maksut maksaa Jukola, eivät etene maksamiseen. Kun ruudulle tulee ”ilmoittautuminen vastaanotettu” ei tarvitse edetä maksamiseen. Voitte sulkea sivun.
1.-10.3.