Palautekysely osuuskokeilusta vuosina 2020 & 2021

Nuorten Jukolassa oli käytössä uudistettu osuusjako vuosina 2020 & 2021. Osuusjakoa arvioidaan nyt Nuorten Jukolan johtoryhmän osalta ja he kaipaavat palautetta sekä juoksijoilta että huoltajilta.

Vuoden 2019 jälkeen osuusjaossa vuoroteltiin poikien ja tyttöjen paikkaa aloitus- ja ankkuriosuudella. Mikkelissä vuonna 2020 aloitusosuus oli rajattu vain tytöille ja ankkuriosuus oli H/D-osuus. Valkeakoskella taas aloitusosuus oli H/D-osuus ja ankkuriousuus oli rajattu vastaavasti vain tytöille. Siten Jämsän Retki-Veikkojen Helmi Pitkänen sai kunnian olla ensimmäinen tyttöankkuri, joka on johdattanut seuransa Nuorten Jukolan voittoon.

Osuusjaossa lisättiin myös 14-vuotiaiden osuuksien määrä kolmeen, joista kaksi osuutta oli rajattu vain tytöille ja pojille. Siten osuusjaosta poistettiin yksi 16-vuotiaiden osuus.

Nyt olisi äärimmäisen tärkeää, että seuroissa annettaisiin aktiivisesti rakentavaa palautetta niin positiivisista kuin negatiivisista asioista liittyen Nuorten Jukolaan. Kiitos jo etukäteen!