Majoitus

Nuorten Jukolan osallistujille on tarjolla hotellihuonemajoitusta sekä kabinettimajoitusta Rantahotelli Waltikkaan ja Dream Hostel & Hotellin. Majoitustarjouksia voivat hyödyntää myös muut suunnistuksen superviikonloppuun osallistujat.

Rantahotelli Waltikka on Valkeakosken keskustan tuntumassa sijaitseva hotelli, joka tarjoaa majoitusta upeissa rantamaisemissa tarjoten samalla mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin. Lisätietoa hotellista ja aktiviteeteista löytyy Waltikan sivuilta. Hotellin läheisyydestä löytyy myös päivittäistavarakauppoja.

 

Nuorten Jukolan majoitustarjoukset Rantahotelli Waltikkaan

 

Hotellihuonemajoitus

Yhden hengen huone: 100 € / yö

Kahden hengen huone: 130 € / yö

Kolmen hengen huone: 160 € / yö (peti voi olla sänky, patja, lisävuode tai kerrossänky hotellin päätöksen mukaan)

Neljän hengen huone: 190 € / yö (peti voi olla sänky, patja, lisävuode tai kerrossänky hotellin päätöksen mukaan)

Hintoihin sisältyy aamiainen joka tarjotaan hieman supistettuna normaalista hotelliaamiaisesta. Aamiainen ei sisällä joitakin lämpöisiä tuotteita kuten nakkeja ja lihapullia, mutta tarjolla on toki mm. kaurapuuroa.

Huoneiden nimilistat huonejakoineen tulee toimittaa 31.7.2021 mennessä hotelli Waltikkaan. Tämän jälkeen huoneet laskutetaan ja muutoksista ei hyvitetä.

Varaukset: info@waltikka.fi, käytä varauskoodia Nuorten Jukola

 

Kabinettimajoitus

Majoittuminen kokouskabinetissa: 32 € / henkilö / yö

Majoittujien minimimäärä kabinetissa 10 henkilöä, maksimi noin 20 henkilöä. Laskutetaan vähintään 10 henkilöä.

Majoittuminen ryhmätyötilassa: 36 € / hlö / yö (ikkunaton tila)

Majoittujien minimimäärä ryhmätyötilassa kaksi henkilöä, maksimi noin neljä henkilöä. Laskutetaan vähintään kaksi henkilöä.

Hintoihin sisältyy patja, lakanat, pyyhkeet, peitot, tyynyt sekä aamiainen. Kabinettimajoituksessa hotellin saunatilat toimivat suihkutiloina lauantaina ja sunnuntaina. Perjantaina suihkumahdollisuus löytyy kilpailukeskuksesta Korkeakankaalta tai 300 metrin päästä hotellista jäähalli Wareenasta.

Edellä mainittujen lisäksi kabinettimajoituksen hintaan sisältyy aamiainen joka tarjotaan hieman supistettuna normaalista hotelliaamiaisesta. Aamiainen ei sisällä joitakin lämpöisiä tuotteita kuten nakkeja ja lihapullia, mutta tarjolla on toki mm. kaurapuuroa.

Huoneiden nimilistat huonejakoineen 31.7.2021 mennessä. Tämän jälkeen huoneet laskutetaan ja muutoksista ei hyvitetä.

Varaukset: myynti@waltikka.fi, käytä varauskoodia Nuorten Jukola

 

Ruokailu

Perjantaina ja launtaina illalla Waltikassa on tarjolla sporttibuffa. Sporttibuffan hinta on 17€ ja alle 12-vuotiailta 10€. Sporttibuffa kannattaa tilata hotellilta ennakkoon (myös erikoisruokavaliot ennakkoon, laktoositon ja gluteiiniton löytyy paikanpäällä).

 

Nuorten Jukolan majoitustarjoukset Dream Hostel & Hotel

Dream Hostel & Hotel sijaitsee Tampereella reilun 30 minuutin ajomatkan päässä Valkeakoskelta. Varauksen voi tehdä osoitteesta www.dreamhostel.fi koodilla NUJU2021 tai sitten suoraan tästä linkistä. Koodilla saa -5% päivän parhaasta normaalihinnasta. Koodi on voimassa vuoden loppuun, joten sitä voi hyödyntää myös lomamatkoilla.

 

Muu kaupallinen majoitustarjonta

Rantahotelli Waltikan lisäksi Valkeakoskella ja sen lähiseudulla on tarjolla useita eri majoitusvaihtoehtoja joita löytyy esimerkiksi täältä.

 

Yksityinen majoitustarjonta

Mikäli haluat tarjota esimerkiksi kesämökkiäsi superviikonlopun osallistujille vuokrattavaksi, laita tiedot vuokrakohteesta osoitteeseen nuortenjukola2021@gmail.com. Julkaisemme kohteen tiedot sekä vuokraajien yhteystiedot tällä sivulla.

 

Mökit

Pälkäneellä Mallasveden rannalla mökki (5h) suunnistajaperheelle. Etäisyys kisapaikalta 21 km. Hintapyyntö 200€ (13.-15.8.). Lisätietoja osoitteesta hannele1980@gmail.com.