Majoitus

Koulumajoitus

Kilpailuun on tarjolla koulumajoitusta Pohjoispuiston koululla. Majoituksen voi varata perjantai-lauantai- sekä lauantai-sunnuntai-yöksi. Hinta on 25 €/hlö/yö, ja se sisältää iltapalan sekä aamupalan. Majoitus on varattavissa 30.7. asti.

Majoituskoululta on kilpailukeskukseen noin 2,25 km. Koululla on vain rajallisesti pysäköintitilaa, mutta pysäköinti lähikatujen varsille on pääsääntöisesti sallittu. Majoituskoululle ei järjestetä pysäköinninohjausta – tutustu tarkempiin pysäköintiohjeisiin.

Hyvinkään rautatieasemalta majoituskoululle on matkaa noin 1 km, eli paikalle pääsee hyvin myös julkisilla. Hyvinkään Liikenteen paikallisbussilla (linja 2) pääsee rautatieasemalta koululle. Aikataulu on nähtävillä Hyvinkään Liikenteen sivuilla.

Koulumajoitus varataan Nuorten Jukolan ilmoittautumisjärjestelmästä.

Hotellimajoitus

Hyvinkäällä on useita hotelleja. Hotel Sveitsi tarjoaa Nuorten Jukolan kilpailijoille alennushinnat.

Huoneet ovat varattavissa hotellin yleisen varaustilanteen mukaan. Asiakkaat varaavat itse huoneensa suoraan hotellin nettisivuilta www.hotelsveitsi.fi. Varauksen takaukseksi tulee ilmoittaa luottokorttitiedot (numero ja voimassaoloaika). Varattaessa varaustunnus  JUKOLA2023 tulee syöttää Ryhmäkoodi -kenttään.

Huonehinnat:

Majoitus 18.-20.8.2023

Eco Play-, Eco Plus-, Prime Guest- tai Family-huone yhdellä majoittujalla 94€ / huone / yö
Eco Play-, Eco Plus-, Prime Guest- tai Family-huone kahdella majoittujalla 104€ / huone / yö
Eco Play-, Eco Plus-, Prime Guest- tai Family-huone kolmella majoittujalla 124€ / huone / yö
Eco Play-, Eco Plus-, Prime Guest- tai Family-huone neljällä majoittujalla 144€ / huone / yö

Hinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen, ALV:n, langattoman laajakaistayhteyden, pysäköinnin sekä hotellin kuntosalin vapaan käytön.

Hinnat on tarkoitettu yksittäisille majoitujille tai pienille ryhmille (alle 10 huonetta). Isommat ryhmät hinnoitellaan erikseen, ja niiden tulee olla yhteydessä Hotel Sveitsin myyntipalveluun.