Jukola-tilin ohje

Henkilökohtainen Jukola-tili osallistujille

Porvoo Borgå Jukolassa on käytössä kilpailijakohtainen Jukola-käyttäjätili paremman henkilökohtaisen palvelun ja tapahtumaturvallisuuden varmistamiseksi.

Käyttäjätilin asetuksissa voit listata seurat/joukkueet, joiden ilmoittajille tietosi näkyvät. Voit listata useamman seuran/joukkueen, joiden käytettävissä olet.

Lisätietoja tietojen jakamisesta

Seurojen ilmoittaja kokoaa joukkueet ja ilmoittaa niiden juoksujärjestykset. Kaikilla ilmoittajilla tulee olla henkilökohtainen Jukola-käyttäjätili.

Jukola-käyttäjätilin voit luoda alla olevasta kirjaudu Jukola-tilille linkistä.  Voit myös kirjautua hallinnoimaan tietojasi.


KIRJAUDU JUKOLA-TILILLE    tai   REKISTERÖIDY JUKOLA-TILILLE


Usein kysytyt kysymykset

 

Miksi tarvitsen Jukola-käyttäjätilin?

Jukola-käyttäjätili on käytössä monestakin eri syystä:

  • tapahtumaturvallisuuden lisäämiseksi haluamme jatkossa nimeä tarkemmat tiedot kilpailijoista
  • voimme tulevina vuosina lisätä tarjolle henkilökohtaisesti räätälöityjä ominaisuuksia sisältäviä palveluita
  • kilpailijat voivat halutessaan saada sähköpostiin Jukola-uutiskirjeen
  • voit kirjautua jatkossa Jukola-mobiilisovellukseen Jukola-tililläsi ja saada sinne personoituja ominaisuuksia

Onko Jukola-käyttäjätili pakollinen?

Seurojen/tiimien ilmoittajien kirjautuminen tapahtuu Jukola-tilin avulla, joten heidän osaltaan Jukola-tilin käyttö on pakollista.

Kilpailijoiden osalta Jukola-tilin käyttöönotto on suositeltavaa, muttei vielä pakollista.


Kuinka luon itselleni Jukola-tilin?

Aloita tilin luominen ylempänä olevasta ”Rekisteröidy”-painikkeesta, tai jukola.com -sivuston oikeasta yläreunasta kohdasta ”Kirjaudu”.

Syötä tietosi ja valitse seurat/tiimit, joiden ilmoittajien käytettävissä haluat olla. Ole tarkkana, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein. Tallenna tiedot lopuksi Tallenna-painikkeesta.

Tilin tallentamisen jälkeen sinun täytyy vielä vahvistaa sähköpostiosoitteesi klikkaamalla linkkiä, joka lähetetään sinun sähköpostiosoitteeseesi. Sähköpostiosoite täytyy vahvistaa 2 tunnin sisällä rekisteröitymisestä. Mikäli linkki pääsi vanhenemaan, voit lähettää itsellesi uuden linkin käyttämällä ”olen unohtanut salasanani” -toimintoa.


Rekisteröidyin, mutta en saanut sähköpostiini vahvistuslinkkiä, kuinka toimin?

Mikäli et saanut vahvistuslinkkiä tilin luonnin jälkeen, on siihen kolme todennäköistä syytä:

  • Vahvistuslinkki voi mennä sähköpostiohjelmasi tarjoukset tai roskaposti -kansioon. Tarkista nämä kansiot, viesti saattaa löytyä sieltä. Lähettäjän nimenä viesteissä on Jukolan viesti. Joskus viestit voivat jäädä myös organisaatiosi sähköpostijärjestelmään tarkistettavaksi. Voit pyytää sähköpostitilisi ylläpitäjää tarkistamaan asian, tai käyttää toista, yksityistä sähköpostiosoitettasi uuden tilin luomiseksi.
  • Tilin luonti on saattanut jäädä kesken. Voit koettaa luoda tilin uudestaan samalla sähköpostiosoitteella. Mikäli tili löytyy samalla sähköpostiosoitteella, saat siitä virheilmoituksen. Voit jatkaa tilin vahvistamista tai käyttöä kirjautumissivun ”Olen unohtanut salasanani” -toimintoa käyttäen.
  • Olet saattanut vahingossa kirjoittaa sähköpostiosoitteesi väärin. Toimi kuten edellisessä kohdassa, eli yritä tilin luontia uudestaan.

Mikäli edellä mainitut toimet eivät auta, lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto.2023@jukola.com, josta viestisi ohjataan tekniseen tukeen.


Kuinka hallitsen Jukola-käyttäjätilin tietoja?

Kirjaudu tilinhallintaan jukola.com -sivuston oikeasta yläreunasta kohdasta ”Kirjaudu”, muokkaa tiedot ja paina lopuksi ”Tallenna”.


Seuran ilmoittajan/ylläpitäjän oikeudet on henkilöllä, joka ei ole enää toiminnassa mukana, tai jonka sähköpostiosoitteeseen ei ole enää pääsyä. Kuinka toimin?

Ole yhteydessä Jukolan toimistoon sähköpostitse toimisto.2023@jukola.com asian selvittämiseksi.


Seurani ylläpito-oikeudet ovat seuran yleisen sähköpostiosoitteen alla, tulisiko minun tehdä henkilökohtainen tili?

Jukola-käyttäjätilit ovat henkilökohtaisia. Jokaiselle seuran ilmoittajalle tulee tehdä oma käyttäjätili ja näille tulee lisätä kullekin erikseen seuran ilmoittajan oikeudet ilmoittautumisjärjestelmässä.

Jos aiemmin seuran yhteyshenkilön oikeudet ovat olleet seuran yleisen sähköpostiosoitteen alla, täytyy ensimmäinen kirjautuminen ilmoittautumisjärjestelmään tehdä kyseiselle sähköpostiosoitteelle luodulla Jukola-tilillä. Tämän jälkeen seuran yleiselle sähköpostiosoitteelle tehdyn Jukola-tilin kautta pystyy ilmoittautumisjärjestelmässä antamaan seuran ilmoittajaoikeudet henkilökohtaisille sähköpostiosoitteille luoduille Jukola-tileille.