Saapuminen

Porvoo-Borgå Jukola järjestetään Epoon kylässä, 10 km Porvoon keskustasta kaakkoon. Kilpailukeskus sijaitsee molemmin puolin Epoontietä (tie 1552), joka tulee olemaan katkaistu läpiajoliikenteeltä to 15.6. klo 9 – su 18.6. klo 20. Jos tarvitset asukaspysäköintilupaa, saat sen infosta tai sähköpostitse osoitteesta peter.tallberg@jukola.com.

Kilpailukeskuksen osoite on Epoontie 500.

Henkilöautot sekä matkailuautot ja -vaunut ohjataan pysäköintipelloille itäistä reittiä, Sannaisten suunnasta. Kävelymatkaa majoitusalueille ja kilpailukeskukseen tulee olemaan enintään kaksi kilometriä.

Bussiliikenne ohjataan tapahtumapaikalle lännestä, Porvoon keskustan suunnasta, bussien purku- ja kääntöpaikalle, joka sijaitsee aivan kilpailukeskuksen ja majoitusalueiden läheisyydessä.

Paikalle voi tietysti myös saapua moottori- tai polkupyörällä, molemmilta suunnilta.

Porvoo-Borgå Jukolaan pääsee vaivattomasti bussilla. Porvooseen kulkee julkisia bussivuoroja, niin Helsingistä kuin muualta.

Porvoon linja-auto asemalta matka jatkuu kätevästi ilmaisella >>Jukola bussilla, joka liikennöi Kilpailukeskuksen ja Porvoon keskustan välillä nonstop, koko kisaviikonlopun ajan.  Bussi aloittaa kulkemisen lauantaina aamulla klo 9 ja se kulkee sunnuntaihin klo 16 asti.

Ja veneilijät hei, Porvoon vierassatamalta on ainoastaan jokunen sata metriä kävelyä linja-auto asemalle.

Ja muista, että kimppakyyti ja joukkoliikenteen käyttö on myös ympäristöteko.