Jukolan viestin johtoryhmä vieraili kilpailukeskuksessa

Jukolan viestin johtoryhmä vieraili perjantaina 27.10. Lakia-Jukolan kilpailukeskuksessa Kauhavalla. Kilpailukeskus sijaitsee LSK Business Parkin lentokentän alueella. 

Juhani Sihvosen mukaan kilpailukeskus tulee tarjoamaan suunnistajille sekä muille Jukolan viestiin saapuville hyvät ja kompaktit tilat. Sihvonen toimii Jukolan viestin johtoryhmän ja Kaukametsäläiset ry:n puheenjohtajana.  

Hyvät palvelut on nimetty yhdeksi Lakia-Jukolan kantavaksi teemaksi. Kilpailukeskuksesta ei tule tilaa puuttumaan. Siitä viitteitä antaa jo Kauhavalle saavuttaessa Valtatie 19:n varrella oleva Kauhavan kaupungin mainos, jossa sanotaan: ”Tänne mahtuu kaikki”. Lentokentän pohjoispäähän, jossa kilpailukeskus nimenomaisesti sijaitsee, saadaan toteutettua kaikki toiminnot ja palvelut lähekkäin toisiaan.  

Isosta alueesta huolimatta etäisyydet toimintojen ja palvelujen välillä eivät tule olemaan isoja. Myös saapuminen Lakia-Jukolaan tullaan tekemään helpoksi olipa kyseessä sitten henkilöautolla saapuminen tai julkisen liikenteen yhteys. Henkilöautoilla ja busseilla saavuttaessa hyvän parkkipaikoituksen takaa asfaltoitu kiitotien alue – asfaltoitua aluetta on käytössä jopa 60 hehtaaria! 

Junalla saapuminen Jukolaan tulee olemaan poikkeuksellisen hyvä vaihtoehto, sillä Kauhavan juna-asema sijaitsee vain noin 4km päässä kilpailukeskuksesta. Juna-aseman ja kilpailukeskuksen välille tulee kisajärjestäjän shuttle-bus -yhteys, joten loppumatkaakaan ei tarvitse kävellä. 

–Kannustamme ihmisiä saapumaan junalla Lakia-Jukolaan. Juna on ekologinen ja erityisesti turvallinen vaihtoehto. Kovan kisasuorituksen jälkeen on mukava istahtaa junaan, eikä tarvitse pelätä rattiin nukahtamista, toteaa Lakia-Jukolan pääsihteeri Pauli Mäkelä. 

Kilpailukeskukseen tulee paljon erilaisia palveluita ja toimintoja aina legendaarisesta mallasrastista ja Jukola-saunasta Metsäkirkkoon ja useisiin satojen neliöiden kauppatelttoihin. Myös juhlalavalla tulee olemaan paljon erilaista ohjelmaa ja itse kisan seuraaminen onnistuu helposti alueen useista jättiscreeneistä. 

Ilmoittautuminen ja telttapaikkojen varaaminen Lakia-Jukolaan alkaa 1.12. klo 12. Nopeimmat vievät parhaat telttapaikat, joten laitahan päivämäärä ylös! 

Ilmoittautumaan pääset täältä.

Informoimme juna-aikataulut kotisivuillamme heti kun ne julkaistaan.  

 

Kuva: Jarmo Uusimäki