Lakia-Jukola kiittää – tutustu kilpailun kuvapankkiin

Jukolakuukausi on kääntynyt kesäkuulta heinäkuulle ja nyt viimeistään on aika isojen kiitosten!

Lakia-Jukola on onnistuneesti takanapäin ja haluamme kiittää jokaista osallistujaa, kilpailijaa, katsojaa, huoltojoukkoja, talkoolaisia, maanomistajia sekä jokaista, joka edesauttoi onnistuneen tapahtuman toteutuksessa! Myös kilpailusta saadun palautteen perusteella tapahtuma oli kilpailijoiden ja kävijöiden mielestä onnistunut. Kiitokset myös arvokkaasta palautteesta!

Kaiken kaikkiaan Lakia-Jukolassa kilpaili yhteensä 17 227 kilpailijaa 19:sta eri valtiosta. Joukkueita kertyi yhteensä 3070 joukkuetta. Talkoolaisia Lakia-Jukolassa oli kaiken kaikkiaan 1700.

Lakia-Jukolan tunnelmiin voi kuka tahansa palata menemällä kuvasivustolle, jonne Jukolan talkoolaisina toiminut kuvaajatiimi on koonnut Jukolan huippuhetkiä. Jukolan ja Venlojen viestin osanottajien lisäksi kuvia on tarjolla myös kilpailun oheistoiminnoista.

Kuvasivustolle ladatut kuvat ovat vapaasti ladattavissa esimerkiksi Jukola-kävijöiden omaan käyttöön, tiedottamiseen, uutisointiin, lajin markkinointiin sekä yhteistyökumppaneiden käyttöön. Kuvan julkaisemisen yhteydessä on mainittava kuvaajan nimi, joka löytyy kuvan infotiedoista (i-painike). Mahdollisesta kuvien kaupallisesta käytöstä tulee sopia suoraan kuvaajan kanssa.

Kuvat löytyvät osoitteesta: jukola.smugmug.com/2024

Jukolan viestin lippu on luovutettu Mikkelille, jossa tapaamme Mikkeli-Jukolan merkeissä 14.-15.6.2025, jonne harjoituskarttoja on jo saatavilla!

Kuva: Kimmo Hirvonen