Lakia-Jukola tackar – utforska tävlingens bildbank

Jukolamånaden har övergått från juni till juli och nu är det hög tid för stora tack!

Lakia-Jukola är framgångsrikt bakom oss och vi vill tacka varje deltagare, tävlande, åskådare, supportteam, frivilliga, markägare och alla som bidrog till att genomföra ett lyckat evenemang! Enligt feedbacken från tävlingen var evenemanget framgångsrikt i tävlandenas och besökarnas ögon. Tack också för den värdefulla feedbacken!

Totalt tävlade 17 227 deltagare från 19 olika länder i Lakia-Jukola. Det var totalt 3 070 lag. Dessutom var det 1 700 frivilliga involverade i Lakia-Jukola.

Vem som helst kan återuppleva stämningen i Lakia-Jukola genom att besöka fotosidan, där Jukolas frivilliga fotografteam har sammanställt höjdpunkter från evenemanget. Förutom deltagarna i Jukola- och Venlakavlen finns det också bilder från olika sidoaktiviteter.

Bilderna som laddas upp på sidan är fritt nedladdningsbara för Jukola-besökarnas personliga bruk, för kommunikation, nyhetsrapportering, sportmarknadsföring och partners användning. När en bild publiceras måste fotografens namn, som finns i bildens metadata (i-knappen). Eventuell kommersiell användning av bilderna måste avtalas direkt med fotografen.

Bilderna finns på: jukola.smugmug.com/2024

Jukolakavlens flagga har överlämnats till Mikkeli, där vi möts för Mikkeli-Jukola den 14-15 juni 2025, och träningskartor är redan tillgängliga!

Foto: Kimmo Hirvonen