Lataa Jukola-appi puhelimeesi

Aiempien Jukolan viestien tapaan myös Lakia-Jukolalla on oma sovellus, joka löytyy mobiilisovelluskaupasta nimellä Jukola. Lataus ei vie kauaa aikaa, joten siis lataa Jukola-sovellus puhelimeesi vaikka samantien! Sen avulla saat nopeasti ja helposti tietoa tapahtumasta, aikatauluista ja pystyt lukemaan kaikki julkaistut uutiset yhdestä ja samasta paikasta. Sovelluksen tukee kolmea eri kieltä: suomi, ruotsi ja englanti.
Sovelluksesta löydät lisäksi mm.:
Kilpailutulokset:
  • Jukola-sovelluksesta voit seurata monipuolisesti viestin tuloksia: valitse haluamasi seurattavat joukkueet ja näet tulokset ajantasaisesti.
  • Sovellus näyttää myös kisan kärjen liveseurannan, viimeksi katsotut joukkueet ja lähtölistat sekä Venloista että Jukolasta. Koko tuloslista on selattavissa myös online-palveluna.
Uutiset:
  • Sovellukseen päivittyy Jukola-websivuston tuoreimmat uutiset.
Tarkat tapahtumakartat:
  • Sovelluksessa näkyvät parkkialuekartat ja kilpailukeskuksen kartta. Kilpailukeskuskartalla näet myös oman sijaintisi. Helpompaa on hakea telttapaikkasi sovelluksen avulla kuin kävellä lentokenttää edestakaisin!
  • Hakutoiminnolla voit hakea haluamaasi palvelua, kuten vaikka kahvilaa, ensiapupistettä tai saunaa.
Tarjoukset:
  • Sovellukseen päivitetään ajankohtaiset tarjoukset Jukolan yhteistyökumppaneilta.
Sovelluksen runko on sama kuin Porvoo-Borgå Jukolassa, mutta sisältö ja ulkoasu vaihtuvat. Tämä helpottaa sitä, ettei sovellusta tarvitse alkaa kirjoittamaan alusta. Samalla sovellus toimii vakaammin ja varmemmin.
Toki se, että sovellus näyttää oman sijainnin kisakeskuksessa ei välttämättä sovi suunnistajille – eiväthän he ”ikinä” eksy 🙂

Lataa siis itsellesi Jukola-sovellus mobiilisovelluskaupasta ja kirjaudu omalle Jukola -tilillesi jo tänään!

Get it on Google Play Download on the App Store