POP Pankki Pohjanmaa ja Jylhän Sähköosuuskunta Lakia-Jukolan osuusisänniksi

Kauhavalla järjestettävän Lakia-Jukolan osuusisäntien joukkoon liittyi kaksi paikallista toimijaa: Jylhän Sähköosuuskunta sekä POP Pankki Pohjanmaa.

Jylhän Sähköosuuskunta on paikallinen, vastuullinen ja asiakasystävällinen energiantoimittaja ja sen toimialaan kuuluvat sähkön jakelu ja myynti, asennustoiminta sekä energiantuotanto myös omassa historiallisessa vesivoimalassa Jylhänkoskella. Jäseniä sähköosuuskunnalla on yli tuhat ja työvoimaa noin parikymmentä henkilöä.

Yli satavuotiaan osuuskunnan päätavoite on tuoda hyvää sähköä ihmisten elämään.

—Osuusisännyydellä haluamme olla mukana tukemassa paikallista isoa liikunnallista tapahtumaa, mikä tuo hyvää ihmisen elämään ja luo näkyvyyttä ja tunnettavuutta paikkakunnalle, kommentoi Jylhän Sähköosuuskunnan toimitusjohtaja Jukka Ylitalo.

Pohjanmaan Osuuspankki on itsenäinen, jäsentensä omistama pankki. Pankin periaatteena on tarjota ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön parhaaksi.

—POP Pankki Pohjanmaalla on yli sadan vuoden kokemus osuuskuntamuotoisesta pankkitoiminnasta Kauhavalla. Kotipaikkamme on Kauhava ja meillä on juuret syvällä näillä lakeuksilla. Paikallisena pankkina meille on tärkeää olla mukana kehittämässä ja tukemassa kotiseutumme elinvoimaisuutta yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa, kertoo Pohjanmaan Osuuspankin toimitusjohtaja Hanna Linna.

Tänä päivänä pankki palvelee asiakkaitaan koko Pohjanmaan alueella kahdeksan konttorin ja noin 70 asiantuntevan pankkialan ammattilaisen voimin. Tavoitekin on selvä: tuottaa aina Suomen parasta pankkipalvelua.

– Jukolan viestin laskeutuminen kotikonnuillemme on hieno asia ja sen mittakaavan tapahtuma, ettei tätä mahdollisuutta voinut ohittaa. Päätimmekin heti alusta asti olla mukana tukemassa tapahtumaa osuusisännyydellä. Urheilulla ja liikunnalla on valtava merkitys meidän jokaisen hyvinvointiin, joten on hienoa, että saamme olla mukana tällaisen esimerkillisen tapahtuman toteutuksessa, Hanna toteaa kuvaillessaan tunnelmia osuusisännyydestä.