Rajupaja luo Lakia-Jukolaan tunnelman!

Tapahtuma-alan yritys Rajupaja ja Lakia-Jukola 2024 ovat solmineet yhteistyön. Rajupaja toimittaa tapahtumaan äänentoiston ja 2 kpl jättiscreenejä, joten voidaan perustellusti todeta, että Rajupaja luo tänä vuonna Jukolan viestin ainutlaatuisen tunnelman Kauhavan lentokentällä sijaitsevaan kisakeskukseen.

Sopimuksen myötä Rajupaja tulee näkymään Lakia-Jukolan avainkumppanina ja järjestäjäorganisaatio puolestaan saa käyttöönsä huippuluokan tapahtumatekniikan,
palvelun ja ammattilaisten osaamisen.

– Jukolan viestin kiinnostavimmat asiat tapahtuvat metsässä ja siksi on tärkeää, että saamme tuotua tunnelmat maastosta kisakeskukseen screenien välityksellä. Hyvä
äänentoisto helpottaa tapahtuman seuraamista ja luo tunnelmaa, toteaa Lakia-Jukolan pääsihteeri Pauli Mäkelä.

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala on yhteistyöstä innoissaan:

– Jukolan viesti on Suomen tunnetuimpia vuosittain järjestettäviä liikuntatapahtumia ja me Rajupajalla haluamme ehdottomasti olla avainkumppanina mukana tässä maailman suurimmassa viestisuunnistustapahtumassa.”

 

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavia tapahtuma-alan toimijoita monipuolisen palveluvalikoiman ansiosta. Tapahtumien teknisen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi Rajupajan palveluvalikoimaan kuuluu tapahtumakalusteiden vuokraus, sekä tapahtumatilojen visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus. Rajupajalla on toimipisteet Turussa, Vantaalla, Jyväskylässä ja Kotkassa, mutta toiminta ulottuu valtakunnallisesti koko Suomen alueelle.

 

Artikkelikuva: Sanna Reponen