Wärtsilä mukaan Lakia-Jukolan yhteistyökumppaniksi

Lakia-Jukolan järjestelysopimus allekirjoitettiin tiistaina 1.11.2022 LSK Business Parkin tiloissa Kauhavalla. Tilaisuudessa julkistettiin samalla Lakia-Jukolan yhteistyökumppaniksi Wärtsilä Finland Oy.

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava innovatiivisen teknologian ja elinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Yritys panostaa kestävän teknologian ja palveluiden innovaatioihin auttaakseen asiakkaitaan huomioimaan ympäristön ja parantamaan taloudellista suorituskykyään. 

Wärtsilä työllistää Suomessa noin 3800 henkilöä ja yhtiöllä on toimintaa Vaasassa, Turussa ja Helsingissä. 

Kesäkuussa 2022 Vaasaan avattiin ainutlaatuinen teknologiakeskus, Sustainable Technology Hub, joka vauhdittaa energia- ja merenkulkualan siirtymistä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskus avaa mahdollisuuksia innovaatioille ja yhteistyölle sekä vihreän teknologian, kestävien polttoaineiden ja digitaalisten ratkaisuiden kehitykselle. 

– Voimakkaasti kansainvälistynyt tapahtuma sopii hyvin Wärtsilän monipuoliseen yhteistyökumppanuusstrategiaan. Arvostamme erityisesti tapahtuman vastuullisuutta ja kestävän kehityksen näkökulmaa. Tapahtuma tarjoaa globaaleilla markkinoilla toimivalle suomalaiselle yhtiölle sekä kotimaista että kansainvälistä näkyvyyttä, kommentoi Wärtsilä Finland Oy:n viestintäjohtaja Hanna-Mari Soini.