Nuorten Jukola ja superviikonloppu aikaistuu viikolla

Nuorten Jukola ja suunnistuksen superviikonloppu aikaistuu viikolla. Uusi ajankohta tapahtumalle on 14.-15.8.2021.

 

Aikaistuksen syynä on alunperin kesäkuussa järjestettäväksi tarkoitetun Napapiiri-Jukolan siirtyminen elokuulle superviikonlopun paikalle. Nuorten Jukolalle etsittiin parasta mahdollista ajankohtaa ja lopulta eri tahojen toimesta päädyttiin aikaistamaan tapahtumaa viikolla. Kilpailuviikonlopun konsepti pysyy kuitenkin samana.

 

Nuorten Jukolan kilpailunjohtaja Timo Salonen kommentoi siirtoa rauhallisesti:

– Siirto ei aiheuttanut meille ainakaan tässä vaiheessa ongelmia, vain hieman lisätöitä. Tärkeimpien toimijoiden kanssa siirtoon liittyvät asiat on sovittu. Järjestelyt jatkuvat suunnitelmien mukaan uuteen ajankohtaan tähdäten.

 

SSL:n tiedotteessa Nuorten Jukolan ratamestari ja suunnistusliiton nuorisopäällikkö Timo Saarinen korosti superviikonlopun asemaa:

–  Nuorten Jukola, INOV-8-liiga ja valtakunnallinen Kompassi-tapahtuma ovat suomalaisen nuorisosuunnistuksen ykköstapahtumia, ja näiden toteutuminen etenkin hankalan edellisvuoden jälkeen on ensiarvoisen tärkeää. Tämän vuoden viikonlopussa on tulossa myös uudistuksia ja mm. suora netti-TV-lähetys halutaan toteuttaa suunnitellusti ja laadukkaasti.

 

Nähdään siis Korkeakankaalla, mutta viikkoa aikaisemmin!