Tietoa yhteismajoituksesta

Olemme seuranneet Pirkanmaan koronatilannetta kevään ajan ja olleet yhteydessä viranomaisiin. Valitettavasti tämän hetkisten rajoitusten ja ohjeistusten mukaan yhteismajoituksen turvallinen järjestäminen ei ole mahdollista. Yhteismajoitusjärjestelyjä kuitenkin jatketaan ja lopullinen päätös yhteismajoituksen järjestämisestä tehdään 30.6. Haastavan koronatilanteen vuoksi suosittelemme osallistujia etsimään majoitusta tässä vaiheessa muualta. Hyviä majoitusvaihtoehtoja löytyy esimerkiksi täältä.

Suunniteltu yhteismajoitus sijaitsee Valkeakosken urheilutalossa. Majoitustiloina toimisivat osastoihin jaettava liikuntasali sekä muutama pienempi tila. Lisäksi urheilutalolle on suunniteltu aamupalaa lauantaille ja sunnuntaille sekä päivällistä lauantaille urheilutalossa toimivan yrittäjän kanssa.

Meille järjestäjinä on ensiarvoisen tärkeää, että saamme järjestettyä turvallisen suunnistustapahtuman lapsille ja nuorille. Seuraamme muuttuvaa koronatilannetta ja viemme järjestelyjä eteenpäin ne huomioon ottaen. Myös Nuorten Jukolan ja suunnistuksen superviikonlopun ajankohdan muutos on supistanut majoistuvaihtoehtoja Valkeakoskella. Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä.