Ohjeita medialle

Yleisinfo

Napapiiri-Jukolan mediakeskus sijaitsee Mäntyvaaran raviradan päärakennuksessa katsomon yläpuolella. Mediakeskuksessa on langaton verkko ja käytettävissä noin 40 pöytäpaikkaa sekä lisäksi reilusti istumatilaa katsomossa. Mediakeskuksessa työskentely vaatii hyväksytyn akkreditoinnin.

Mediakeskus on avoinna

  • perjantaina 20.8. kello 14–20
  • lauantaina 21.8. kello 10–24.00 ja
  • sunnuntaina 22.8. kello 00.00–14.00.

Median kulkuluvat

Median ID-kortit ja Photo-liivit jaetaan akkreditoituneille median edustajille mediakeskuksen mediainfosta. ID-kortti ja liivi toimivat kulkulupana mediakeskukseen ja kuvaajille varatuille alueille. Työskentely näillä alueilla edellyttää ID-kortin / Photo-liivin näkyvillä pitämistä.

Saapuminen ja pysäköinti

Medialle on varattu Napapiiri-Jukolassa oma pysäköintialueensa. Alueen sijainnin näet kilpailukeskuksen kartasta. Navigointiosoite on Mäntyvaarantie.

Median pysäköintilipulla varustetut autot ohjataan mediaparkkiin. Pidä pysäköintilippu auton tuulilasin sisäpuolella näkyvästi esillä kilpailukeskukseen saapuessasi. Pysäköintilupa on lähetetty infoviestin mukana niille, jotka ovat sen tarpeesta akkreditoinnin yhteydessä ilmoittaneet.

Kilpailukeskukseen saapumiseen on hyvä varata riittävästi aikaa. Oletettavasti ruuhkaa on etenkin lauantaina kello 10–14.

Ilmoittautuneet joukkueet

Ilmoittautuneet joukkueet löydät täältä: https://registration.jukola.com/?kieli=fi&kisa=j2020&view=1&

Akkreditoituminen

Napapiiri-Jukolan akkreditointi on päättynyt 10. elokuuta.

Mediapankki

Napapiiri-Jukolan mediapankissa on tarjolla valokuvia ja videoita tapahtumasta. Mediapankki päivittyy koko tapahtumaviikonlopun ajan.

Ohjeita Napapiiri-Jukolan mediapankin käyttöön
Mediapankin kuvia saa vapaasti käyttää uutisiin, somepostauksiin, markkinointitoimiin ja muihin julkaisuihin, jotka koskevat Napapiiri-Jukolaa tai Jukolan viestiä ylipäätään. Materiaalin käyttö muihin tarkoituksiin on kielletty.

Kuvaajan nimi löytyy tiedoston nimestä. Jos nimeä ei ole, kuvaajaa ei tarvitse mainita. Etenkin sosiaalisen median julkaisuissa pyydämme huomioimaan alla olevat ohjeet mainintoihin ja häshtägeihin.  

Copyright: ©Napapiiri-Jukola

Facebook: Tägää @jukolanviesti
Mielellään tägää myös @VisitRovaniemi (Visit Rovaniemi – Joulupukin kotikaupunki) and @rovaniemi.fi (Rovaniemen kaupunki)

Instagram: Tägää @jukolanviesti @VisitRovaniemi @cityofrovaniemi ja käytä #napapiirijukola #jukola #jukola2021 #VisitRovaniemi and #Rovaniemi.

Twitter: Tägää @jukolanviesti ja käytä #napapiirijukola #jukola #Rovaniemi
Mielellään mainitse myös @VisitRovaniemi and @roikaupunki

Mediapankkiin pääset tästä.

Jukolan viestin kuvapankki

Kuvapankkiin pääset tästä.

 

Yhteystiedot

Mediakeskuksen vastaava Jenni Lintula,, jenni.lintula@lapinliitto.fi, 040 661 5611

Viestintäpäällikkö Johanna Sarriola, johanna.sarriola@jukola.com