Saapuminen

Napapiiri-Jukola 2020 Rovaniemi Lappi Suomi

Joulupukin pääkaupunkina tunnettu Rovaniemi on suosittu kansainvälinen matkailukaupunki, jonne on helppo saapua joko lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla. Rovaniemelle pääsee reittilennolla Helsingistä ja junalla kaikkialta Suomesta. Rovaniemen lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Tule junalla:

VR on julkaissut kesän 2020 aikataulut. Junat etelästä Rovaniemelle saapuvat seuraavasti: yöjunat ma-su saapuvat Rovaniemelle klo 7.32 ja 11.05, päiväjunat ma-su klo 14.16, 16.46, 20.22 (20.22. juna ei saavu la!) ja klo 22.48. Katso VR:n aikataulut täältä. Liput tulevat myyntiin yleensä 130 vrk ennen matkustusajankohtaa eli Napapiiri-Jukolan osalta helmikuussa. Tämä koskee sekä yksittäis- että ryhmävarauksia.

Ryhmät (yli 20 hlö) voivat tehdä junalippujen ennakkovarauksia Napapiiri-Jukolan kanssa yhteistyössä toimivan matkatoimiston Kon-Tiki Toursin kautta.
Yhteystiedot: heli@kontiki.fi tai +358 400 436 049.

Vinkki! Napapiiri-Jukolan kilpailualue avataan poikkeuksellisesti jo torstaina 11.6.2020 klo 16.00, joten jo keskiviikon yöjuna on ajankohdallinen nappivalinta saapua paikalle!

Tule lentäen:

Finnair ja Norwegian lentävät Rovaniemelle ympäri vuoden. Hyviä uutisia Napapiiri-Jukolaan saapumisesta! Finnair on lisännyt perjantaille 12.6.2020 kaksi ja lauantaille 13.6. yhden lentovuoron. Lisävuorot lähtevät Helsingistä perjantaina klo 12.30 ja 15.05 sekä lauantaina klo 6.55. Paikat näille lisävuoroille on jo ostettavissa osoitteessa www.finnair.fi. Tällä hetkellä ei ole vielä tiedossa mahdollisia lisäyksiä paluuvuoroihin, mutta pidämme teidät ajan tasalla. Finnair myös lisää mahdollisuuksien mukaan kapasiteettia olemassa oleville lennoille varaustilanteen mukaan. Finnairin lentoliput ovat jo myynnissä kesäkuulle 2020. Näiden lentojen lisäksi Helsinki-Rovaniemi-väliä operoidaan päivittäin normaalien aikataulujen mukaisesti.

Tule bussilla:

Bussiliput voi hankkia joko Matkahuollon tai Onnibussin nettikaupoista.

Tule autolla:

Napapiiri-Jukolan kilpailukeskus sijaitsee Mäntyvaaran raviradalla. Sekä etelästä että pohjoisesta päin saapuvat huomaavat kisakeskukseen ja parkkipaikoille ohjaavat kyltit nelostien varressa hyvissä ajoin.

Pääasia, että tulet!