Saapuminen

Napapiiri-Jukola 2020 Rovaniemi Lappi Suomi

Joulupukin pääkaupunkina tunnettu Rovaniemi on suosittu kansainvälinen matkailukaupunki, jonne on helppo saapua joko lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla. Rovaniemelle pääsee reittilennolla Helsingistä ja junalla kaikkialta Suomesta. Rovaniemen lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Tule junalla:

VR

VR:n yöjunat (hytit, autojunat ja istumapaikat) ovat nyt myynnissä. Tilaa löytyy vielä! Loppukesän (15.8. alkaen) päiväjunat tulevat myyntiin juhannusviikolla.  Katso VR:n aikataulut täältä.

Kon-Tiki Toursin charter -juna

Napapiiri-Jukolan kanssa yhteistyössä toimivan matkatoimiston Kon-Tiki Toursin kautta on nyt varattavissa Jukolan charter-junan paikat osoitteessa https://www.kontiki.fi/matkat/jukola-charter-juna/.

Charter -junan aikataulut
Torstai 19.8.21 Helsinki-Rovaniemi noin klo 18.40- 07.00 (+1)
Sunnuntai 22.8.21 Rovaniemi -Helsinki noin klo 19.45- 09.45 (+1)

Aikataulut vahvistuvat heinäkuun aikana. Juna pysähtyy Tampereella ja Seinäjoella.

Kuljetukset rautatieasemalta Jukolan kisakeskukseen (ja takaisin) lisähinnasta, tarkempaa tietoa bussikuljetuksista kilpailukeskukseen päivittyy tapahtuman järjestäjän nettisivuille.

Yhteystiedot: heli@kontiki.fi tai +358 400 436 049.

Tule lentäen:

Finnair ja Norwegian lentävät Rovaniemelle ympäri vuoden.

Finnair lentää elokuussa tämänhetkisen tiedon mukaan kolme vuoroa päivässä ja Norwegian lentää yhden lennon edestakaisin perjantaina ja sunnuntaina.

Tule bussilla:

Bussiliput voi hankkia joko Matkahuollon tai Onnibussin nettikaupoista.

Tule autolla:

Napapiiri-Jukolan kilpailukeskus sijaitsee Mäntyvaaran raviradalla. Sekä etelästä että pohjoisesta päin saapuvat huomaavat kisakeskukseen ja parkkipaikoille ohjaavat kyltit nelostien varressa hyvissä ajoin.

Pääasia, että tulet!