Talkoolaiseksi Jukolaan

Napapiiri-Jukola 2020 Rovaniemi

Tervetuloa mukaan Napapiiri-Jukolan järjestelyihin!

Suomen suurinta aikuisliikuntatapahtumaa ja maailman arvostetuinta suunnistusviestiä on vuosittain toteuttamassa yli 1600 vapaaehtoista talkoolaista. Jukolan viestin kilpailukeskus on kuin kylä, josta löytyy monenlaisia tehtäviä eri alojen osaajille. Tehtäviä on laidasta laitaan ja suurimpaan osaan niistä ei vaadita suunnistuskokemusta. Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa painottuen kilpailuviikonloppuun 21.-22.8.2021. Ahkerille talkoolaisille on tarjolla hommia myös tapahtuman rakentamisen ja purkamisen parissa.

Jukolan viesti on ainutlaatuinen elämys paitsi urheilijoille, myös sen mahdollistaville toimitsijoille. Yli 1600 talkoolaisen voimannäytteenä syntyy tekijöidensä näköinen Jukola. Tule mukaan jättämään oma kädenjälkesi Napapiiri-Jukolaan ja sen 18 000 suunnistajan muistoihin.

Talkoolaisena saat unohtumattoman kokemuksen lisäksi teknisen t-paidan, lippiksen/tuubihuivin, ruokaa ja kahvia talkoovuorosi aikana sekä maksuttoman kuljetuksen kaupungista/talkoolaisten pysäköintialueelta. Lisäksi järjestämme tapahtuman jälkeen talkoojuhlan, jossa juhlistamme ja muistelemme yhteistä kokemustamme.

Voit tilata Napapiiri-Jukolan muita talkooasuja yhteistyökumppanimme Sanserin verkkokaupasta osoitteesta https://jukolakauppa.fi/talkoolaiset.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Napapiiri-Jukola 2020 Tietosuojaseloste