Moikka maailma! Pääsihteeri esittäytyy

Napapiiri-Jukola 2020 Rovaniemi

Napapiiri-Jukolaan on aikaa 589 päivää.

Olen työskennellyt Napapiiri-Jukolan pääsihteerinä lokakuun alusta alkaen. Joensuu-Jukolan pääsihteerin kokemukset vuodelta 2017 ovat palautuneet elävästi mieleeni, kun olen käynyt läpi Joensuu-Jukolan tiedostojani ja päivittänyt Napapiiri-Jukolan tiedostoja niiden pohjalta, tietenkin Joensuun onnistumisia edelleen kehittäen. Napapiiri-Jukolan järjestelyt ovat saamani käsityksen mukaan hyvällä mallilla ja aikataulussa. Toki aina on muistettava, että joidenkin asioiden osalta tulee kiire joka tapauksessa. Samalla on kuitenkin muistettava, että voimme vähentää viimeisten kuukausien kiirettä suunnittelemalla ja sopimalla yhdessä sekä tekemällä asioita etupainotteisesti.

Jukolan tiedonsiirtokokous järjestetään vajaan kahden viikon kuluttua Kangasalla. Tiedonsiirtokokouksessa Lahti-Hollola Jukolan järjestäjät perkaavat oman Jukolansa kokemukset tuleville järjestäjille. Napapiiri-Jukolasta osallistuu tiedonsiirtokokoukseen 20 henkilön joukko, edustajamme on mukana lähes jokaisesta valiokunnasta. Saamme jälleen arvokasta tietoa Jukolan järjestelyistä omien suunnitelmiemme tueksi.

Näillä nettisivuilla kerromme Napapiiri-Jukola 2020 -tapahtuman etenemisestä eri näkökulmista. Täällä kannattaa siis käydä säännöllisin väliajoin lukemassa ajankohtaiset kuulumiset. Täältä löydät lisäksi tietoa Napapiiri-Jukolan talkoomahdollisuuksista ja linkin talkoolomakkeeseemme. Napapiiri-Jukolan onnistuneisiin järjestelyihin tarvitsemme vähintään 1600 talkoolaisen joukon. Tarjolla on monenlaista talkootehtävää ja suurimmassa osassa talkootehtäviä ei tarvita suunnistusosaamista ja -kokemusta. Talkoolaisena pääset suunnistuksen suurtapahtuman ytimeen ja Jukolan tunnelmaan. Napapiiri-Jukolan talkoot tulevat olemaan tapahtuman sloganin mukaisesti tavanomaisen yläpuolella.

Tapahtuman valmisteluaikaa on vajaa tunti vähemmän kuin kirjoituksen alkaessa. On aika ottaa seuraavat askeleet kohti suunnistajien joulua vuonna 2020, Napapiiri-Jukolaa. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan järjestelyihin. Yhdessä olemme enemmän.

Sami Leinonen

Pääsihteeri/Napapiiri-Jukola 2020