Napapiiri-Jukolaa kohti

Napapiiri-Jukola 2020 Rovaniemi Lappi

Talven selkä alkaa pikkuhiljaa taittua ja Ounasvaaralla lumetetaan jo tulevan talven ensilumen ladun kasoja. Aurinko paistaa päivä päivältä yhä korkeammalta ja aurinkoiset ladut houkuttelevat ihmisiä ulos liikkumaan. Hyvä niin! 

Ounasvaaran Hiihtoseuran suurtapahtumaan Napapiiri-Jukolan viestiin on enää vajaat 500 päivää. Napapiiri-Jukolan järjestelyorganisaatio toimii täydellä teholla; kaikki valiokunnat (14) työstävät omia suunnitelmiaan ja toimintojaan yhä tarkemmalle tasolle. Suunnitelmien tulee olla hyvällä tasolla kesään mennessä, koska niitä testataan tulevan kesän Kangasala-Jukolassa. Napapiiri-Jukolan toimintasuunnitelma tulee olla valmis Rovaniemen tiedonsiirtokokoukseen mennessä 26-27.10.2019. 

Napapiiri-Jukola tarvitsee talkoolaisia noin 1500 henkeä. Halukkaita yksittäisiä ilmoittautumisia on tullut jo ympäri Suomea, mutta ylivoimaisesti suurin määrä talkoolaisia tarvitaan paikallisesti kotikaupungista. Jokaisen valiokunnan tehtäviin tarvitaan kymmeniä ja satoja talkoolaisia. Ounasvaaran Hiihtoseura onkin avannut jo ilmoittautumiskanavan Napapiiri-Jukolaan. Nyt joukolla ilmoittautumaan ja kokemaan Jukolan viestin tunnelma ja huuma. Linkin talkooilmoittautumiseen ja lisätietoa tarjolla olevista tehtävistä löydät osoitteesta https://jukola.com/2020/talkoolaiset/talkoolaiseksi-jukolaan/. Rovaniemi tavoittelee kansainvälisintä Jukolaa ikinä!

Napapiiri-Jukola toivottaa onnea ja menestystä Kangasala-Jukolalle. Porukkaa näyttää tulevan runsaasti; ilmoittautuneita on jo nyt 16720, mikä enteilee uutta osanottoennätystä.

Siinäpä haastetta Napapiiri-Jukolalle!

Aurinkoisia ja luistavia kelejä!

Martti Anttila
kilpailunjohtaja