Napapiiri-Jukolan järjestelyt jatkuvat

Napapiiri-Jukolan suunnittelu ja valmistelu jatkuvat kevään aikana normaalisti. Pääsihteeri Sami Leinosen mukaan tavoitteena on järjestää Napapiiri-Jukola normaaliin tapaan ensi kesänä.

Järjestäjät seuraavat koronatilanteen kehittymistä ja tekevät kevään aikana aktiivista yhteistyötä viranomaisten kanssa. 

-Toivomme osallistujilta, yhteistyökumppaneilta ja talkoolaisilta kärsivällisyyttä tässä epävarmassa tilanteessa, jossa kenelläkään ei ole varmaa tietoa tulevasta. Tilanne ei ole kenenkään kannalta paras mahdollinen, Leinonen kuvailee.

Tapahtumalle on perustettu koronatyöryhmä, jonka tavoitteena on varmistaa yhdessä Napapiiri-Jukolan eri valiokuntien kanssa tapahtuman terveysturvalliset järjestelyt.

Suomessa tapahtumien yleisörajoitukset on toistaiseksi annettu aina kuukaudeksi kerrallaan. Lopullinen päätös Napapiiri-Jukolan järjestämisestä tehdään viimeistään toukokuun lopussa, kun viranomaiset ovat tehneet päätökset kesäkuun yleisötapahtumien mahdollisista rajoituksista.

Napapiiri-Jukolan tilanteesta tiedotetaan kuukausittain tapahtuman verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Seuraava tiedote julkaistaan 5. maaliskuuta.

Viime vuonna tehdyt ilmoittautumiset ja maksetut osanottomaksut ovat siirtyneet automaattisesti vuodelle 2021, ellei seura tai joukkue ole erikseen peruuttanut osallistumistaan. Ilmoittautuneella joukkueella on oikeus perua osallistumisensa ennen varsinaisen ilmoittautumisajan päättymistä 12.5.2021, jolloin maksu palautetaan. Palautettavasta osanottomaksusta vähennetään käsittelymaksuna 20 euroa/peruttu joukkue.

Mikäli tapahtuman järjestelyt askarruttavat tai osallistujilla on erityisiä kysymyksiä tai huolenaiheita, pääsihteeri Sami Leinoseen voi olla yhteydessä. Hänet tavoittaa sähköpostitse sami.leinonen@jukola.com tai numerosta 050 557 8003.

Napapiiri-Jukola järjestetään Rovaniemellä 19.-20. kesäkuuta 2021.