Napapiiri-Jukolan kesän 2020 harjoitukset avattu

Napapiiri-Jukolan uudistettu harjoitustarjonta kesälle 2020 on avattu. Tarjolla on Jukolan henkeen sopien seitsemän laadukasta harjoitusta seitsemässä eri maastossa, joita kiertämällä voi muodostaa hyvän käsityksen tulevasta Napapiiri-Jukolan kilpailumaastosta.

Tarjolla on harjoituksia 5-10 kilometrin radoin sisältäen myös yhden viestiharjoituksen.Yhtä lukuunottomatta kaikki harjoitusmaastot sijaitsevat 20 kilometrin säteellä Rovaniemen keskustasta, Ounasvaara ja Pöyliövaara jopa aivan kaupungin ytimessä. Tämän vuoden uutuutena mukaan on otettu myös yksi harjoitus Napapiiri-Jukolan kartantekijän kotipitäjästä Kemijärveltä. Tämän ehkäpä jopa harjoituspaketin helmeksi tituleerattavan harjoituksen perusteella saa hyvän käsityksen siitä mitä kangasmaasto on parhaimmillaan napapiirin tuntumassa ja Napapiiri-Jukolankin kisamaastossa.

Toiveena on, että Napapiiri-Jukolan siirtyessä vuoteen 2021 suunnistajat käyttävät ylimääräisen harjoitteluajan ja hyödyntävät tarjolla olevaa harjoitustarjontaa mahdollisimman monipuolisesti. Napapiiri-Jukolan harjoitukset sopivat erittäin hyvin myös paikallisille lajin harrastajille. Tarkemman infon harjoituksista ja ohjeet karttojen hankkimiseen löydät Napapiiri-Jukolan nettisivujen Harjoittelu-osiosta.