Osuusisäntien haku sujunut hyvin

Napapiiri-Jukolan osuusisäntien ja muiden yhteistyökumppaneiden haku on sujunut hyvin. Vain yhden osuusisännyyssopimuksen neuvottelut ovat vielä hieman kesken.

Kilpailunjohtaja Martti Anttilan mukaan työ aloitettiin hyvissä ajoin.

-Tämä oli onnistunut ratkaisu, koska se antoi yrityksille mahdollisuuden jakaa markkinointikustannuksia ainakin kahdelle tai jopa kolmelle vuodelle.

Anttilan mukaan osuusisännyyssopimuksia on saatu solmittua hyvin ja suhtautuminen yhteistyöhän Napapiiri-Jukolan kanssa on ollut positiivista huolimatta siitä, että Rovaniemen talousalue on suhteellisen pieni.

Napapiiri-Jukolan taloussuunnittelu on tasapainossa. Tärkeässä osassa ovat ensimmäisen vaiheen runsas ilmoittautuneiden joukkueiden määrä sekä jo tehdyt yhteistyösopimukset.

-Taloussuunnittelussa panostetaan erityisesti menojen hallintaan. Tapahtuman aikaisella säällä on myös merkitystä taloudelliseen lopputulokseen, Anttila muistuttaa.

Napapiiri-Jukola järjestetään Rovaniemellä 13.-14. kesäkuuta. Kilpailukeskus sijaitsee Mäntyvaaran raviradalla. Kilpailukeskus avautuu poikkeuksellisesti jo torstaina 11. kesäkuuta.