Urheilu Mehiläinen mukana mahdollistamassa turvallisen Napapiiri-Jukolan

Urheilu Mehiläinen – urheiluvammojen ennaltaehkäisyn, hoidon ja kuntoutuksen asiantuntija – on solminut kumppanuuden Napapiiri-Jukola organisaation kanssa ensiapupalveluiden tuottamisesta ja kilpailukeskuksen pääensiavun rakentamisesta. Palvelut tuottaa Urheilu Mehiläisen pitkäaikainen yhteistyökumppani Racing Rescue Medical Team yhdessä tapahtuman järjestävän organisaation kanssa.

– On hienoa päästä mukaan turvaamaan yhden Suomen suurimman urheilutapahtuman osallistujien terveyttä. Urheillessa sattuu ja tapahtuu, varsinkin maasto-olosuhteissa, ja on tärkeää pystyä tarjoamaan asiantunteva ensiapu paikan päällä tapahtumassa, toteaa Mehiläisen kehityspäällikkö Marika Mildh.

Pääensiapu sijaitsee kilpailukeskuksessa Mäntyvaaran raviradalla, lähtö- ja maalialueen välittömässä läheisyydessä ja on avoinna koko tapahtuman ajan. Ensiaputeltassa työskentelevältä hoitohenkilökunnalta saa apua muun muassa erilaisiin liikunta- ja tukielinvaivoihin, silmätapaturmiin ja haavojen hoitoon.

Urheilu Mehiläinen palvelee liikkujia ympäri Suomen Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat liikkujia ympäri Suomen. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja.

Kuva: Pasi Kolinummi / Kangasala Jukola 2019