Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 15.6.

Napapiiri-Jukolan varsinainen ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 15.6. kello 23.59.

Uusien joukkueiden ilmoittautuminen ja lisäpalveluiden tilaaminen on mahdollista toisen hintaportaan hinnoilla edellä mainittun ajankohtaan saakka. Lisätietoja kilpailukutsussa.

Osallistujia pyydetään varmistamaan, että aiemmin ilmoittamanne joukkueet ja lisäpalvelut on maksettu tiistaihin 15.6. mennessä. Keskiviikkona 16.6. kello 00.00 alkaa jälki-ilmoittautumisaika ja hinnat kaksinkertaistuvat.

Maksu tapahtuu Jukolan ilmoittautumisjärjestelmässä. Maksun jälkeen voit varata Jukolan ilmoittautumisjärjestelmästä teltta- ja tuulisuojapaikat. Linkki avautuu kunkin lisäpalvelun oikealle puolelle. Linkki ohjaan Jukolan telttapaikkavarausjärjestelmään.

Järjestäjän pystyttämien majoitustelttojen (puolijoukkueteltat) saatavuus varauslistalla oleville seuroille/joukkueille selviää ke 16.6. ja hinta pysyy ensimmäisen ilmoittautumisportaan hintana (245€). Varauslistalla oleville seuroille/joukkueille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Napapiiri-Jukolan osallistumisen ja lisäpalvelujen peruutus on mahdollista tiistaihin 15.6. kello 23.59 saakka. Peruutus tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sami.leinonen@jukola.com, ilmoita sähköpostissa myös tilinumeron palautusmaksua varten.

Joukkueita pyydetään myös tarkistamaan, että seuranne/joukkueenne yhteyshenkilön tiedot ovat oikein Jukolan ilmoittautumisjärjestelmässä. Järjestäjän on hyvä saada välitettyä tietoa joukkueen yhteyshenkilölle näissä poikkeuksellisissa oloissa.

Napapiiri-Jukola järjestetään Rovaniemellä 21.-22.8.2021.