Puolustusvoimat on mukana myös Porvoo Borgå Jukolassa 2023

Porvoo Borgå Jukolan pääsihteeri Heidi Liljeström, Kaartin jääkärirykmentistä Mikko Havisalmi ja Mika Päärilä ja Porvoo Borgå Jukolan kilpailunjohtaja Kalevi Ilonen.

23.8.2022 allekirjoitettiin yhteistyösopimus Kaartin jääkärirykmentin ja Porvoo Borgå Jukola 2023 välillä Epoossa Jukola 2023 kilpailukeskuksessa. Sopimuksen allekirjoittamisen lisäksi Kaartin jääkärirykmentin edustajat Mika Päärilä ja Mikko Havisalmi pääsivät tutustumaan tulevaan kilpailukeskukseen Jukolan kilpailujohtajan Kalevi Ilosen, varakilpailunjohtajan Jari Johanssonin ja pääsihteerin Heidi Liljeströmin opastuksella.

Yhteistyösopimus sisältää mm. tietoliikennetuen ja puolijoukkuetelttojen pystytyksen sekä kalusto- ja materiaalituen. Yhtenä kunniatehtävänä Puolustusvoimat saa hoitaa molempien viestien lähtölaukausten ampumisen.

Puolustusvoimat on pitkään ollut mukana tärkeänä yhteistyökumppanina Jukolassa ja on todella hienoa, että myös Porvoo Borgå Jukola saa Puolustusvoimien tuen viestin järjestelyihin, toteaa Porvoo Borgå Jukolan kilpailunjohtaja Kalevi Ilonen.