Lukkari-Jukola luovutti Jukolan lipun Porvoo Borgå Jukolalle

Lukkari-Jukolan järjestelytoimikunta luovutti Jukola-lipun Porvoon Borgå Jukolan järjestäjille. Lippua vastaanottamassa OK Trianista Heidi Liljeström ja Kalevi Ilonen.

 

Itäuusmaalaisittain Lukkari-Jukolan tunteikkain hetki koettiin päätösjuhlassa varhain sunnuntaiaamuna, kun viestin järjestelytoimikunta luovutti Jukola-lipun Porvoo Borgå Jukolan järjestäjille. Juhlavassa tilaisuudessa OK Triania edustivat pääsihteeri Heidi Liljeström ja kilpailunjohtaja Kalevi Ilonen. Tapahtumaa todistivat suuren yleisön lisäksi juhlalavalla palkitut Jukolan viestin kolme parasta joukkuetta, ruotsalaiset Stora Tuna IK ja OK Ravinen sekä norjalainen NTNUI. Kalevi Ilonen onnitteli Lukkari-Jukolaa erittäin hienosti läpiviedystä kisasta kutsuen samalla kaikki suunnistajat Porvoon Epoon kylään ja sen eteläpuolisissa maastoissa 17.–18.6.2023 järjestettävään Porvoon Jukola ja Venlojen viestiin.

 

-Innostava ja samalla tunteikas hetki meille. Vaikka meillä on jo paljon Porvoo Borgå Jukolan valmisteluja takanamme, tästä käynnistyy nyt todellinen vuoden mittainen loppurutistus. Olemme olleet tiiviisti mukana seuraamassa tämän kisan järjestelyjä ja näkyneet hienosti kisa-areenalla. Porvoo on jo nyt saanut hienoa mainosta niin kaupunkina kuin yhteen hiileen puhaltavana urheilukaupunkina. Vuotta ennen omaa Jukolaamme meidät todellakin tunnetaan, Liljeström ja Ilonen totesivat päätösjuhlan humussa.