Jukola-koulut

Lahti-Hollola Jukolan

Jukola-koulu

Lahti-Hollola Jukolan Jukola koulu on päättynyt. Kiitos kaikille aktiivisille suunnistuksen opiskelijoille hyvistä harjoitushetkistä. Harjoitukset jatkuvat iltarasteilla.

Tulokset 8.5.2018

Väliajat 8.5.2018

Lahti-Hollola Jukola järjestää aikuisten suunnistuskoulun syksyllä 2017 ja keväällä 2018. Koulun opetuksen ja ohjauksen kautta voi saada suunnistuksen perustaidot tai parantaa osaamistaan. Opetus antaa valmiuksia osallistua vaikka Jukolan viestiin kesäkuussa 2018.

Jukola-koulun harjoitukset alkavat ohjelman mukaisissa paikoissa joka kerta kello 17 ja kestävät noin kaksi tuntia.

Harjoitukset tehdään pienryhmissä pätevien ohjaajien johdolla. Harjoituskerroilla on omat teemansa tavoitteena antaa osallistujalle sellaiset suunnistuksen perustaidot, että hän pystyy itsenäisesti suunnistamaan esim. iltarasteilla ja osallistumaan vaikka Jukolan viestiin. Järjestäjiltä saa lainaksi kompassin ja emit- leimauskortin tarvittaessa. Ilmoittautumisaika kouluun päättyy 16.4.-18.

Jukola-koulun ohjelma kevät 2018

  • 17.4.2018 Teoriaopetusta ja opitun kertausta
  • 24.4. Maastoharjoitus Jukolan harjoituskartalla Kukonkoivussa
  • 3.5. Maastoharjoitus Jukolan harjoituskartalla: Santaveräjä
  • 8.5. Maastoharjoitus Jukolan harjoituskartalla: Messilä, Laaso

Harjoitukset jatkuvat iltarasteilla. Harjoitustukea annetaan.

Koulun maksu on kevään osalta 50 eur/henkilö. Maksu sisältää opetuksen, karttamaksut ja tarvittavat lainavarusteet harjoitusten ajaksi. (kompassi ja Emit).

Maksut voi suorittaa tilille FI75 5612 1120 4604 12

Ilmoittautumaan pääset tästä. Ilmoittautuminen 16.4.2018 mennessä.

 

Helsingin Suunnistajien Jukola-Venlakoulu 2018

Helsingin Suunnistajat järjestää jälleen huhti-kesäkuussa 2018 suositun Jukola-Venlakoulun. Koulun kohderyhmänä ovat ne, jotka osaavat jo suunnistaa kuntorasteilla, mutta haluavat parantaa suunnistustaitoa ja -kuntoaan suunnitelmallisesti kohti Lahti-Jukolaa. Kouluttajana toimii maajoukkuesuunnistaja Einari Heinaro.  Katso kurssiohjelma ja muut lisätiedot: https://helsinginsuunnistajat.fi/palvelut/jukola-venla-koulu/