Mediapalvelut

Lahti–Hollola Jukolan 2018 mediapalvelut

Yleisinfo

Maaliintulon tuntumassa sijaitseva mediakeskus tarjoaa median edustajille työtilat ja haastattelumahdollisuuksia. Mediakeskuksessa työskentely vaatii hyväksytyn akkreditoinnin. Mediakeskuksen sijainnin kilpailukeskuksessa näet parhaiten Areenan kartasta (kohde n:o 9).

Mediakeskuksen aukioloajat

  • pe 15.6. klo 12.00–18.00
  • la 16.6. 09.00–24.00
  • su 17.6. 00.00–15.00

Median kulkuluvat mediainfosta

Median ID-kortit ja Photo-liivit jaetaan akkreditoituneille median edustajille mediakeskuksen mediainfosta. ID-kortti ja liivi toimivat kulkulupana mediakeskukseen ja kuvaajille varatuille alueille. Työskentely näillä alueilla edellyttää ID-kortin / Photo-liivin näkyvillä pitämistä. Tarkempia tietoja kuvaamisesta: Kuvaaminen Lahti–Hollola Jukolassa.

Median pysäköinti ja saapuminen kilpailukeskukseen

Medialle on varattu Lahti–Hollola Jukolassa oma pysäköintialueensa. Alueen sijainnin näet kilpailukeskuksen kartasta. Media-paikoituslipulla varustetut autot ohjataan mediaparkkiin Hollolan kirkonkylän kautta (opastuspiste: Rantatie 952, 16710, Hollola Kirkonkylä, Hollola). Alueelle ei pääse ilman asianmukaista pysäköintitunnusta. Pidä pysäköintilippu auton tuulilasin sisäpuolella näkyvästi esillä saapuessasi. Pysäköintilupa lähetetään akkreditoinnin hyväksymisviestin mukana kesäkuussa viikolla 23.

Mediapysäköintiin ei ole mahdollista saapua asuntoautolla mutta median P-luvalla voi pysäköidä kisavieraille tarkoitetuilla asuntoautojen pysäköintialueilla.

Median akkreditoituminen

Akkreditointihakemusten vastaanottoaika on päättynyt. Hakijoille on lähetetty tieto akkreditoinnin hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Työpisteet, ruokailu ja muut käytännön asiat

Mediakeskuksessa on käytettävissä noin sata työpistettä ja langaton verkko. Keskuksessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Yhteystiedot:

Mediakeskuspäällikkö Eeva-Maria Vainio 040 7736871, e-mv@outlook.com
Viestintäpäällikkö Juha Reinikainen 044 9700717, juha.reinikainen@jukola.com