Lahti

Lahti on voimakkaasti uudistuva 120 000 asukkaan kasvukeskus. Urheilukaupunkina arvostettu Lahti tunnetaan kansainvälisesti myös ympäristö- ja muotoiluosaamisesta sekä korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Lahden suurin järvi, Vesijärvi on ympäri vuoden vilkas virkistyspaikka. Matkustajasatama kokoaa ihmisiä paistattelemaan päivää ja palveluiden ääreen. Kesällä uimapaikat ja rantojen pyöräilyreitit innostavat vapaa-ajan viettoon.

Lahdessa sijaitsee metsäpeitteisen Salpausselän korkein kohta. Salpausselkä tarjoaa upeat puitteet talven hiihtoladuilla ja kesän kävelyreiteillä. Lahden urheilukeskuksesta lähtevät kuntoreitit ovat valaistuja ja niiltä on helppoa poiketa kokemaan metsän rauhaa. Salpausselän soraharjujen suodattama raikas pohjavesi on alueen tärkeä valtti myös sitä hyödyksi käyttäville yrityksille.

Tervetuloa Lahteen!

www.lahti.fi
www.visitlahti.fi