Lasten maailma

Lasten maailmassa tarjolla on mielekästä, hauskaa, monipuolista, ohjattua ja turvallista tekemistä tapahtumaan osallistuville lapsille ja nuorille. Perheen pienimmille on mahdollisuus vaipanvaihtoon ja pesuun sekä lastenruokien lämmitykseen.
Lasten maailman aukioloajat: 
lauantai 16.6. klo 10-21
sunnuntai 17.6. klo 8-12
Ohjatut toiminnot ovat avoinna:
la klo 11-20 ja su klo 9-12
Sijainti:                                                           

Lasten maailmalle on varattu oma maastoalue, jolle kaikki toiminnot rakennetaan. Alueen tarkka sijainti näkyy Areena-kartasta (numero 20). Alue sijaitsee juhla-lavan ja kauppa-alueen välissä. Lasten maailmasta löytyy myös oma huoltoteltta sekä LAMKin Linkku-kirjastoauto, jossa pidetään satutunteja.

Aktiviteetit:
Toiminnot ovat sekä omatoimisia että ohjattuja. Maailmasta löytyy muun muassa labyrintti, pelikenttä pallopeleihin, laserammuntaa Eko-aseella, sumopainia, jättiritsa-ammuntaa, aistirata, piirtoseinä, kasvomaalausta, askartelua sekä satutunteja Linkku-kirjastoautossa. Kaikenikäisille löytyy siis mielekästä aktiviteettia koko viikonlopun ajaksi.
Supermarsu esiintyy lauantaina 16.6. Lasten Maailmassa kolmesti: klo 12:00, 14:00 ja 16:00.
Lasten maailman toimintojen toteutuksessa ovat mukana:
MLL Hollola
Hollolan seurakunta
Koulutuskeskus Salpaus
LAMK
Hollolan partiolaiset
HU-46 & Lahden suunnistajat 37
Yhteensä siis yli 60 henkilöä huolehtii siitä, että Lahti-Hollola Jukolan lasten maailmassa viihtyvät kaikki tulevaisuuden suunnistajatkin.