Majoitus Info

Kenttämajoitus ja tuulisuojapaikatKuvaa klikkaamalla näet suurennoksen kartasta.Kilpailukeskuksen pohjoispuolella on pysäköintipaikkoja rajoitetusti. Seurabussien purku- ja lastausalueet ovat majoitusalueiden välittömässä läheisyydessä (merkitty karttaan).

1. Telttapaikat

Telttapaikat kartalla.

Telttapaikat varataan ilmoittautumisjärjestelmän kautta viimeistään 31.5.

Telttapaikat sijaitsevat kangasmetsässä ja niiden koko on 10 m x 10 m. Telttapaikkojen etäisyydet vaihtoalueen sisäänmenoportilta ovat 400–800 metriä. Ilmoittautumisjärjestelmässä varaaja pääsee valitsemaan sopivan paikan/paikat vasta, kun paikka/paikat on maksettu.

Telttamajoitusalueet näkyvät edellä olevassa kartassa. Telttapaikan tunnus muodostuu alueen kirjaintunnuksesta sen nimen ensimmäisen kirjaimen mukaan, korttelin kirjaintunnuksesta ja telttapaikan numerosta, esim. MB02 (Männistö, kortteli B, telttapaikka 2).

2. Puolijoukkueteltat

Järjestäjät pystyttävät kilpailukeskuksen läheisyyteen 390 vuokrattavaa puolijoukkuetelttaa. Jokaiseen telttaan mahtuu 16 henkilöä, teltoissa ei ole lämmitystä. 200 telttaa on varattu ulkomaalaisten käyttöön. Suomalaisia seuroja/joukkueita, jotka haluavat puolijoukkueteltan pyydetään ottamaan yhteyttä Jukola-toimistoon majoitus.2018@jukola.com . Jos ulkomaalaisilta joukkueilta jää telttoja varaamatta, ne vapautetaan suomalaisten käyttöön toukokuussa 2018.

3. Tuulisuojapaikat

Seurat ja yhteisöt voivat varata vaihto- ja maalialueen läheltä paikan tuulisuojalle. Varaus tapahtuu kilpailukutsusta poiketen Jukola-toimiston kautta, osoitteesta majoitus.2018@jukola.com .

Tuulisuojapaikat sijaitsevat puustoisessa kangasmaastossa ja niiden koko on 6 m x 6 m. Joensuu-Jukolassa 50 parhaan joukkoon sijoittuneilla seuroilla on etuoikeus lähimpiin paikkoihin. Tämän paikan varmistaakseen kyseisten seurojen tulee varata paikka 1.2. mennessä. Niillä seuroilla, jotka ilmoittavat vähintään 8 joukkuetta (Jukola + Venla) on oikeus varata kaksi tuulisuojapaikkaa. Paikat jaetaan 9.5.2018 jälkeen ensisijaisesti varausjärjestyksessä. Tuulisuojissa majoittuminen on kielletty.

4. Riippumattomajoitus

Omilla riippumatoilla majoittuville on varattu majoitusalue, joka on puustoista kangasmetsää ja osin avointa aluetta. Majoituspaikka maksaa 5 euroa. Paikka varataan ja maksetaan kilpailuinfoon alueelle saavuttaessa.

5. Asuntoautot ja -vaunut

Asuntoautojen ja -vaunujen pysäköinti- ja majoitusalue sijaitsee Kukonkoivun teollisuusalueella n. 2,5 – 3,0 kilometrin päässä kilpailukeskuksesta. Paikat on varattava ja maksettava etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausjärjestyksessä. Tarkempi paikka osoitetaan saavuttaessa. Saavuttaessa on noudatettava järjestäjän opasteita.

6. Lattiamajoitus

Noin 2,8 km päässä kilpailukeskuksesta on tarjolla rajallinen määrä kouluilla olevaa lattiamajoitusta. Koulumajoitus varataan ja maksetaan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta 9.5.2018 mennessä.