Maltti on valttia Jukola-liikenteessä – liikennemäärä on kasvussa

Lauantaina klo 11 liikennemäärä on kovassa kasvussa ja jonoutuu jo Lahdesta päin tultaessa ja vauhdit ovat hiljaiset. Järjestäjä korostaa: ajakaa maltilla!

Jukolan viestin saapumisliikenne jakaantuu useille ajoreiteille, parkkialueille ja bussien purkualueille. Siitä huolimatta kilpailukeskukseen saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa ja ennen kaikkea malttia.  Saapumalla paikalle jo hyvissä ajoin voit välttää ruuhkat joiden ennustetaan olevan huipussaan klo 11-13 sekä klo 20-22 välisenä aikana.

Tuloliikenteessä on ehdottomasti noudatettava järjestäjien opasteita. Lahden keskustan ja eteläisen kehätien mittavat rakennustyöt ovat käynnissä ja niiden aiheuttamien liikennejärjestelyiden vuoksi mahdollisesti lyhintä reittiä ei ole opastettu.  Opastus kilpailukeskukseen tapahtuu pääsääntöisesti VT 12:lta alkaen.

Jukolan liikennetiedotuksia kannattaa kilpailukeskusta lähestyessä kuunnella Yle Lahden taajuudelta 93,2 MHz tai Radio Voimasta 98,6 MHz.

Henkilöautot opastetaan pelloilla sijaitseville kahdelle paikoitusalueelle. Pysäköintialueilta kilpailukeskukseen on matkaa 2-2,7km. Pysäköintialueilta ei ole henkilökuljetusta, mutta yhteistyössä maanviljelijöiden kanssa järjestetään henkilöautojen pysäköintialueelta tavarakuljetukset eri majoitusalueilla sijaitseville tavaranpurkupaikoille.

Matkailuajoneuvojen P-alueet ovat avoinna perjantaista 15.6. klo 10.00 alkaen. Matkaa matkailuautojen ja asuntovaunujen pysäköinnistä kilpailukeskukseen on noin 2000-2500 metriä. Avotulenteko ja grillien yms. käyttö on ehdottomasti kielletty.

Kilpailukeskukseen pääsee kätevästi myös kahdella eri bussiyhteydellä Lahden matkakeskuksesta.
Seurabussit opastetaan kilpailukeskuksen purkupisteille seuran valitseman majoitusalueen mukaan joko pohjoisen tai etelän kautta.

Moottoripyörille ja mopoille on varattu oma pysäköintialue kilpailukeskuksen eteläreunassa sijaitsevassa sorakuopassa. Moottoripyörien opastus noudattaa pääosin eteläisen pysäköinnin yleisopastusta.

Polkupyörien pysäköinnit sijaitsevat kilpailukeskuksen molemmilla puolilla ja ne ovat maksuttomia.

Tarkemmat saapumisohjeet sekä opaskartat.