Ebbo Venlat saivat juoksupaitansa: Jukolauta – nyt tää on oikeesti!

Miranda Hanska, Marianne Nordström, Johanna Koskivaara ja Petra Bärlund-Hämäläinen Nonamen valmistamissa paidoissaan.

 

Ebbo Venlat saivat aikaiset joululahjat kun juoksupaidat luovutettiin joulukuun alussa. Idea tuli Ok Trianin suunnalta ja nyt joukkueella on päheet paidat. Mainittakoon myös, että ilmoittautuminen Venlaviestiin tapahtuu joulukuun alussa. Nyt tää on oikeesti!

Allekirjoittanut tapasi nelikon sekä joukkueen mentorin ja valmentajan Epoossa. Iloinen ja ilmeisen motivoitunut porukka vastas kiltisti kysymyksiin, jotka eivät aina liittyneet suunnistukseen.

Juoksujärjestys on oleellinen juttu viestissä ja se on muotoutumassa; Johanna on varannut lyhimmän osuuden, Petra avaa ja Marianne, jota pidetään “syyllisenä” projektiin saa kunnian juosta pisimmän osuuden. Siten todennäköinen juoksujärjestys on Petra Bärlund-Hämäläinen, Miranda Hanska, Johanna Koskivaara ja Marianne Nordström. Nea Nordström on joukkueen varajäsen. Valmentajana toimii Terese Hagman.

 

Kysymyksiä & vastauksia

Mikä on vaikeinta suunnistuksessa?

Petra: “Ikänäkö vaikeuttaa kartan lukua. Ja mä keskityn liikaa yksityiskohtiin. Etäisyyksien arviointi oli vaikeata alussa. Ja se itseluottamus, mutta se on onneksi lisääntynyt”.

 

Mitä talvitreeniä teet?

Miranda: “Teen pilatestreenejä neljä kertaa viikossa. Ja kerran viikossa koko jengi käy Epoon koululla jumpassa.

 

Mitä toivot joulupukilta?

Johanna: “ Toivon nopeita juoksukenkiä ja trikoita, jotka löytävät perille”.

 

Mitä kuuntelet treeneissä?

Marianne: “ Musiikin suhteen olen kaikkiruokainen, mutta tällä hetkellä paljon tosi melankolista musiikkia. Johtuukohan vuodenajasta? Maantiellä pitää olla hyvä peissi, mutta joskus kuuntelen äänikirjoja”.

 

Mitä itsenäisyyspäivä tarkoittaa sinulle?

Terese: “ Itsenäisyyspäivä tarkoittaa kiitollisuutta ihmisille, jotka ovat uhrauksillaan mahdollistaneet hyvä ja turvallisen yhteiskunnan. Juhlistan itsenäisyyspäivää hyvällä illallisella”.

 

Projekti on kohta puolivälissä ja paranee paranemistaan. Onnea!

Micki Kulju