Kilpailuinfo

Nyt kun Porvoo Borgå Jukolaan on aikaa enää viikkoja, muistutuksena lyhyesti mitenkä kilpailussa toimitaan.

Kilpailuinfo
Kilpailuinfo sijaitsee kilpailukeskuksessa Jukolan portin vieressä. Joukkuemateriaali ja palautuskartat jaetaan kilpailuinfosta. Noutolappu näitä varten pitää tulostaa etukäteen. Digitaalinen versio ei riitä. Kilpailuinfossa on myytävänä mallisuunnistus- ja harjoituskarttoja, karttamuoveja, pysäköintilappuja, saunalippuja sekä hakaneuloja. Maksaminen tapahtuu joko MobilePayllä, käteisellä tai pankki- tai luottokortilla.

Tarkista Emit -korttisi toimivuus ennen Porvoo Borgå Jukolaan saapumista ja viimeistään 0-leimasimilla, jotka sijaitsevat kilpailuinfon vieressä ja sisäänkirjautumisteltan edessä. Kilpailuinfosta voi vuokrata Emit-kortin toimimattoman tilalle, vuokra on 40 €. Emit-kortteja on myynnissä Suunnistajan kaupassa

Infotaulut ja opastus
Infotaulu sijaitsee kilpailuinfon läheisyydessä. Kilpailukeskuksessa ja seurabussien purkualueilla on lisäksi opastetauluja, joista selviää kilpailukeskuksen toiminnot. Teltta-alueilla on kartat ja ilmoitustaulut, joista selviää telttapaikkojen sijainti ja seurojen telttapaikkojen tunnukset.

 

Harjoittelu
Kilpailuviikonlopun aikana on mahdollisuus mallisuunnistukseen kilpailukeskuksen lähimaastossa. Mallisuunnistuksen kartan ratamerkinnät ja rastinmääritteet vastaavat kilpailussa käytettäviä. Rasteilla on samanlainen koodilappu ja rastilippu kuin kilpailussa. Rasteilla ei ole leimasimia.

Karttoja myydään kilpailuinfossa pe 16.6. klo 10.00 alkaen.

Mallisuunnistuskartta 10 €/kpl ja Jukolan harjoituskartat 10 €/kpl.

 

Suunnistajapankki
Porvoo Borgå Jukolan internetsivuilta löytyvässä suunnistajapankissa https://jukola.com/2023/suunnistajapankki/ joukkueet voivat etsiä täydennystä puuttuville osuuksille ja joukkueeton juoksija voi ilmoittaa halustaan juosta viestissä.