Tävlingsinfo

Nu när Borgå Borgå Jukola bara är några veckor bort kommer här en snabb påminnelse om hur tävlingen går till.

 

Tävlingsinfo är beläget i tävlingscentralen (TC) intill Jukolaporten. Lagmaterialet och returkartorna delas ut i tävlingsinfo. Kortet för tävlingsmaterialet måste skrivas ut i förväg! Det räcker inte med den digitala versionen. I tävlingsinfo finns modell- och träningsorienteringskartor, kartplast, parkeringsbiljetter, bastubiljetter och säkerhetsnålar till salu. Betalning görs med MobilePay, kontanter eller bank- eller kreditkort.

Kolla att ditt Emit-kort fungerar innan du kommer till Porvoo Borgå Jukola och senast vid 0-stämplarna, som finns invid tävlingsinfo och framför tältet för incheckning. Man kan hyra Emit-kort i tävlingsinfo om det egna inte fungerar, hyra 40 €/ kort. Emit-kort finns också till salu i Suunnistajan kauppa.

 

Anslagstavlor och skyltning

Det finns en anslagstavla invid tävlingsinfo. I TC och vid avstigningsområdet för föreningsbussarna finns dessutom anslagstavlor med information om TC. På tältområdena finns kartor och anslagstavlor med tältplatsernas läge och föreningarnas tältplatsnummer.

 

Träning

Under tävlingsveckoslutet finns det möjlighet till modellorientering i terrängen i närheten av TC. Modellorienteringenskartornas banmarkeringar och kontrolldifinitioner motsvarar dem i tävlingen. Vid kontrollerna finns likadana skärmar och kodnummer som i tävlingen. Det finns inte stämplar vid kontrollerna.

Kartor säljs i tävlingsinfo från och med fredag 16.6 kl 10:00.

Modellorienteringskartorna kostar 10 euro/st och Jukola träningskartorna 10 euro/st.

 

Kavlebanken

I kavlebanken på Porvoo Borgå Jukolas hemsidor https://jukola.com/2023/sv/kavlebanken kan lagen leta efter löpare för att fylla sträckor som de saknar löpare till, och individuella löpare utan lag kan meddela sitt intresse att löpa i stafetten.