Bli talkoarbetare

Nu har du en unik möjlighet att uppleva Jukola nattens magi och samtidigt vara med och organisera Finlands största och finaste orienteringsevenemang! Borgå Jukola byggs upp nästan enbart med talkoarbetskraft, så varje talkoarbetares insats är mycket viktigt för att evenemanget skall lyckas.

Jukolakavlen löps nästa sommar den 17-18.6 2023 i Borgå. I stafetterna löper cirka 20 000 orienterare och det behövs cirka 1 500 talkoarbetare för arrangemangen. Sammanlagt kommer runt 50 000 besökare att besöka tävlingsplatsen under tävlingsveckoslutet. Det finns arbetsuppgifter av alla slag och till största delen av dem behövs ingen orienteringskunskap. Det finns ett behov för allas kunnande speciellt under tävlingsveckoslutet den 17-18.6 2023. Flitiga funktionärer erbjuds uppgifter även under uppbyggnaden och rivningen samt i en mängd olika uppgifter redan i månader innan evenemanget.

Jukolakavlen är en unik upplevelse förutom för idrottarna även för talkoarbetarna. Jukola tävlingscentralen i Ebbo kommer att se ut som en by i miniformat, där det finns olika typer av uppgifter för en mängd olika kunnande. Anmäl dig och bliv en del av Jukola historien. Genom att registrera dig i Borgå Jukolas talkoregister redan nu får du viktig och aktuell information till din epost.

ANMÄL DIG MED HÄR!

Mera information om utskotten hittar du här.

Vi syns i Borgå!

 

Dataskyddsbeskrivning