Tietojen siirtäminen on tärkeää

Perinteeksi muodostunut Jukolan tiedonsiirtokokous pidettiin tällä kertaa Porvoossa. Tämän kokoontumisen tarkoituksena on saada tieto siirtymään, kunkin vuoden järjestäjältä seuraaville. Pienryhmissä eri vastuualueet kuulivat Lukkari-Jukolan 2021 kokemuksia ja antoivat arvokkaita vinkkejä. Keskusteltiin myös vilkkaasti myös tulevien Jukoloiden järjestämisistä. Tämä tapa välittää tietoa järjestäjältä toiselle on kyllä sujuvaa ja vaivatonta! Hyvillä mielin olivatkin tulevien Jukoloiden talkoolaiset kuulemassa evästyksiä ja viettämässä mukavaa päivää Porvoossa.

 

Alkuun kuulimme Porvoo Borgå Jukolan kilpailunjohtaja Kalevi Ilonen toivottavan kaikki tervetuloa ensi kesäkuussa Porvooseen Jukolaan, jotka järjestetään Porvoon mitalla. Tämän jälkeen Porvoon sivistysjohtaja Sari Gustafsson toi kaupungin lämpimät terveiset suunnistusväelle.  Porvoo odottaa kovasti Jukolaa ja Sari kertoi muun muassa, että kaupunki on järjestämässä isot näytöt keskustaan, mistä Jukolaa voidaan seurata kisaviikonlopun aikana.

Myös Porvoo Borgå Jukolan suojelija Mikan Anttonen toi oman terveydyksensä.

 

Kokoukseen osallistuivat seuraavat Jukolajärjestäjät:

2022 Lukkari-Jukola

2023 Porvoo Borgå Jukola

2024 Lakia-Jukola

2025 Mikkeli

2026 Kotka

 

Porvoo Borgå Jukolan valiokuntien vastuuhenkilöt.

 

Kuten yllä olevasta listasta näemme, Jukolan järjestäminen ei ole mikään pikapyrähdys. Pitkän rupeaman ajalle pitää löytyä vetäjä ja monia muita vastuuhenkilöitä. Isoin ponnistus toki on vasta kisaviikonloppuna, jolloin tarvitaan iso joukko talkoolaisia. Tule sinäkin mukaan talkoolaiseksi! On hienoa kuulua tähän iloiseen joukkoon.

 

Porvoo Borgå Jukola järjestetään 17-18.6.2023.