Jukola 2018 harjoitusviesti Santaveräjällä lauantaina 30.9

Jukola 2018 -organisaatio tarjoaa kaikille tosissaan Jukolaan tähtääville loistavan mahdollisuuden tulla harjoittelemaan viestisuunnistusta suppamaastossa.

Viestin lähtö on suunniteltu niin, että se vastaa hyvin Jukolan alkupään osuuksien valaistusolosuhteita. Jos naisjoukkueita ilmoittautuu riittävästi, naisille järjestetään myös oma kilpailu valoisaan aikaan ennen miesten starttia, muuten naiset juoksevat samaan aikaan miesten kanssa.

Viesti käydään Santaveräjän kartalla, joten myös ensi kevään nuorten näyttökilpailuun osallistuvat voivat osallistua harjoitusviestiin.

Viesti toteutetaan pariviestinä muodossa 2×2 eli molemmat viestinviejät suorittavat kaksi osuutta. Ensimmäinen osuuksista on noin 1,5 km ja toinen noin 3,5 km pitkä. Miehet ja naiset juoksevat samat radat. Järjestävät pitävät oikeuden perua/siirtää harjoitusviestiä, jos joukkueita ilmoittautuu alle 20!

Harjoitusviestin järkkäämisestä kilpailupäivänä vastaavat Jukolan ja Venlojen ratamestarit Juhani Jaskari ja Ville Kauppi. Kilpailuohjeet julkaistaan viimeistään kilpailua edeltävä päivänä.

Ilmoittautumiset viestiin torstaihin 28.9 mennessä osoitteeseen aleksi.anttolainen@live.fi
Lisätietoja löytyy täältä.

Kannattaa myös seurata tapahtuman Facebook-sivua.

Artikkelin kuva: Kimmo Hirvonen