Lahti–Hollola Jukolaan ennätysmäärä osallistujia

Lahti–Hollola Jukola vie Jukolan viestin osallistujaennätyksen uudelle tuhatluvulle. Jukolaan on ilmoittautunut mukaan 19 235 maksanutta osallistujaa eli 1 845 Jukola-joukkuetta ja 1 580 Venla- joukkuetta.

Aiempi osallistujaennätys oli Louna-Jukolasta vuodelta 2015. Tuolloin ilmoittautuneita suunnistajia oli 18 115, eli 1 412 Venla-joukkuetta ja 1 781 Jukola-joukkuetta.

Lahti-Hollola Jukolan osallistujamarkkinoinnista vastannut Paavo Nikkari on varovaisen tyytyväinen lukemiin, mutta odottaa että vielä jäljellä oleva ilmoittautumisaika hinaisi osallistujien määrän lähemmäs tavoitteena ollutta 20 000 suunnistajaa.

“Meillä oli osallistujamarkkinoinnissa kaksi tärkeää kohderyhmää: pääkaupunkiseutu sekä yritykset. Emme kuitenkaan löytäneet riittävän hyviä kanavia näiden kohderyhmien tavoittamiseen”, Nikkari arvioi.

Toisaalta hän uskoo, että osallistujaennätyksen takana ovat muut kuin seurajoukkueet eli esimerkiki kaveri- tai yritysporukat. Näin ollen tätä potentiaalista kohderyhmää saatiin ainakin osittain liikkeelle.

Lahti-Hollola Jukolaan voi vielä ilmoittautua 31.5. asti.

Ilmoittautumiseen.