Minna Kauppi: Metsäläisen pikatesti

Sinustako salaseuralainen? Tee Metsäläisen pikatesti ja ilmoittaudu mukaan!

Haluaisitko, että sinuunkin yhdistetään fiksuuden, nöyryyden, ekologisuuden ja liikunnallisuuden leimat? Koetko, että päämäärätietoisuus ja itsesi haastaminen voisivat olla sellaisia arvoja, jotka näyttäisivät ja tuntuisivat sopivan juuri sinun elämääsi ja osuisivat kauniisti ansioluettelosi kruunuksi ? Liity suunnistajien salaseuraan ja huomaat kuin vahingossa lonkeroituvasi pitkin suomalaista politiikan ja yritysmaailman kenttää. Lähde metsään ja kohtaa menninkäiset ja päivänsäteet sulassa sovussa etsimässä rasteja ja pesemässä rahkasammalta nilkoista ämpäripesulla. Liity joukkoomme ja löydä rastien lisäksi hieno yhteisö ja upea tapa kehittää verenkiertoelimistöä myös pääkopassa.

Suunnistajien salaseuraan ei sinänsä ole mitään sen kummempaa pääsyvaatimusta, mutta eihän se ole suunnistaja eikä mikään, jos ei koskaan ole juossut Jukolaa. Siispä suosittelemme jäsenhakemuksen sijasta täyttämään naisnelikon tai sekaseitsikon kanssa ilmoittautumislomakkeen täällä ja väylä metsien valtakuntaan on auki jokaisella sektorilla.

Tee toki ensin metsäläisen pikatesti, joka löytyy tästä alta ja voit tulokset saatuasi olla varma siitä, että olet pistämässä päätäsi oikeaan paikkaan.

1) Mieluisin juoksulenkkini on
A) Edestakainen reitti tasaisella asfaltilla
B) Metsäpoluilla ja pururadoilla kirmailu
C) Juoksumatolla ilmastoidussa kuntosalissa

2) Metsässä kohtaan useimmiten
A) Rastiapinan
B) Rastipukin
C) En käy vapaaehtoisesti metsässä

3) Hiuksissani on usein
A)Tiukka nuttura
B)Havunneulasia
C)Lisäkkeitä ja lakkaa

4) Kuljen mieluiten lyhyet matkat
A) Aina samaa reittiä kävellen
B) Juosten, koska kävely on niin hidasta
C) Liikun aina autolla

5) Jos minulla on roska taskussa
A) Jätän sen taskuuni, jotta puolisoni voi kerätä sen pyykkikoneesta
B) Vien roskat aina niille sopiviin jäteastioihin
C) Heitän roskan maahan, joku muu kerää sen kuitenkin

6) Pidätkö vapaaehtoistoiminnasta
A) En tiedä, mutta ehkäpä Jukolassa voisi olla jotakin tekemistä minullekin?
B) Totta kai, vapaaehtoistoiminnan kautta olen saanut paljon hyvää mieltä sekä mahtavia kokemuksia
C) Orjatyövoima on laitonta

7) Minua kiehtovat
A) Rutiininomaiset asiat
B) Haasteet ja seikkailut
C) Rentoilu ja kaljan juonti

8) Aivoissani liikkuu
A) Yksi asia kerrallaan
B) Sata asiaa, joita pallottelen kuin jonglööri
C) Ei mitään

Eniten  A-vastauksia: Et ole synnynnäisesti metsien menninkäinen tai keiju, mutta jos uskallat raottaa ovea, niin saatat yllättyä, minkälaisia mahdollisuuksia maailma tarjoilee. Suunnistuksessakin on hyvä pitää rutiineja yllä ja voit toteuttaa suunnitelmia tarkastikin, mutta pieni spontaani ponnistelu on suositeltavaa, kun ilmoittaudut mukaan Jukolan meininkeihin. Tervetuloa!

Eniten B-vastauksia: Olet todellinen metsien kuninkaallinen. Suopursulta tuoksuva seikkailijaluonne, jolla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin lähteä juoksemaan Venloja tai Jukolaa. Mahdollisesti molempia. Rakastat metsää ja innostut helposti uusista asioista. Haasteet ja vastoinkäymiset saavat sinut vain toimimaan tehokkaammin. Paina heti ilmoittautumisnappia ja kutsu kaverit koolle, sillä Hälvälässä sinua odottaa mahdollisuus päihittää melkoiset supikkotehtävät.

Eniten C-vastauksia: Emme valitettavasti voi välttämättä suositella Jukolan viestiä juuri sinulle. Metsässä tulee useimmiten hiki ja ponnisteltavakin olisi, jotta joukkue pääsee maaliin saakka. Jukolan arvoihin kuuluvat myös luontoarvot, joiden ymmärtämistä voit tulla seuraamaan vaikkapa katsojan roolissa. Suosittelemme kuitenkin jättämään bilekengät kotiin, sillä luultavasti et tule pääsemään niillä edes kisakeskukseen saakka.