Osuusisäntä Parocin Jukola-tiimit viimeistelivät kuntoaan Tapanilassa

Lahti-Hollola Jukolan osuusisäntä Parocin Jukola- ja Venla-tiimit kävivät tällä viikolla harjoittelemassa Tapanilan suppamaastossa Minna Kaupin johdolla. Kivivillaa valmistava yritys lähtee Hälvälän maastoon kahdella Venla- ja yhdellä Jukola-joukkueella.

” Paroc on useampana vuonna aikaisemmin osallistunut Jukola viestiin, ja tämän vuoden Jukola joukkueenkin juoksijat ovat pääasiassa kokeneita konkareita. Venlojen viestiin Paroc osallistuu ensimmäistä kertaa. Osallistuminen herätti niin paljon kiinnostusta, että saimme kokoon kaksi Venla joukkuetta. Lähtökohdat Venlojen viestiin ovat täysin toiset kuin miehillä, koska suuri osa venloista on tutustunut suunnistuksen saloihin vasta tänä keväänä. Parocin kansainvälisyys näkyy joukkueissa; juoksijat tulevat Suomesta, Ruotsista ja Saksasta”, kuvailee joukkueita Parocin markkinointipäällikkö Johanna Harila.

Viestiin osallistuminen on saanut joukkueiden jäsenet panostamaan fyysiseen harjoitteluun. Suunnistukseen on totuteltu ja tutustuttu kevään aikana joko itsenäisesti tai suunnistuskoulussa. Jukolan kokeneella joukkueella on tavoitteena olla 600 parhaan joukossa. Venlajoukkueiden tavoitteena on haastaa itsensä, kokea rastien löytämisen ilo ja ennen kaikkea osallistua hienoon Jukola tapahtumaan.

Jukolan ja Parocin arvot kohtaavat

Paroc lähti tukemaan Jukolan viestiä, koska se sopii hyvin yrityksen arvomaailmaan ympäristöystävällisenä urheilulajina. Lisäksi Jukolan viestistä tekee erityisen sen luonne, jossa maailman huippusuunnistajat sekä harrastelijat kohtaavat metsässä samoilla rasteilla.

”Haluamme myös kannustaa paroclaisia sekä asiakkaitamme liikkumaan ja Jukolan viesti luo tähän yhteiseen liikkumiseen hyvät puitteet”, Harila perustelee.

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristeratkaisujen tuottajia. Yritys tunnetaan laadukkaista kivivillatuotteista jotka ovat helposti tunnistettavia punavalkoraitapakkauksia työmailla. Paroc-kivivilla on paloturvallinen, kestää kosteutta ja on loistava lämmöneristäjä. Tuotteisiin kuuluvat muun muassa lämpöeristeet, ulkoseinien palo- ja äänieristeet, kattoeristeet, lattiaeristeet, väliseinäeristeet sekä tekniset eristeet LVI-ratkaisuihin, prosessiteollisuuteen, laivanrakennus- ja offshore-teollisuuteen sekä OEM-teollisuuteen.