Paroc Lahti-Hollola Jukolan 2018 yhteistyökumppaniksi

Paroc, yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristeratkaisujen tuottajia, tukee kesäkuussa järjestettävää Lahti-Hollola Jukolan ja Venlojen viestiä.

“Paroc lähtee tukemaan Jukolan viestiä, koska se sopii hyvin arvomaailmaamme ympäristöystävällisenä urheilulajina. Lisäksi Jukolan viestistä tekee erityisen sen luonne, jossa maailman huippusuunnistajat sekä harrastelijat kohtaavat metsässä samoilla rasteilla. Haluamme myös kannustaa paroclaisia sekä asiakkaitamme liikkumaan ja Jukolan viesti luo tähän yhteiseen liikkumiseen hyvät puitteet, ” sanoo markkinointipäällikkö Johanna Harila.

Kilpailunjohtaja Jorma Aherto arvostaa tunnetun yhteistyökumppanin osallistumista suurtapahtumaan: “Arvostamme suuresti Parocin yhteistyökumppanuutta. Yhteiset arvomme ja tavoitteemme ympäristön huomioimisessa luovat hyvän pohjan yhteistyölle. Yhteistyömme päämääränä on luoda Jukolasta ympäristöä kunnioittava ja elämyksien täyteinen, ikimuistoinen tapahtuma”.

Jukola on maailman suurin viestisuunnistustapahtuma ja se on noussut Suomen suurimmaksi aikuisille suunnatuksi urheilutapahtumaksi. Lahti-Hollolaan odotetaan ennätysmäärä joukkueita ja yleisöä. 16.-17.6.2018 järjestettävä tapahtuma on kansainvälinen ja ulkomaisia joukkueita tulee yli 20 eri maasta. Tapahtuma koostuu kahdesta kilpailusta. Päivällä ratkotaan mestaruus naisille suunnatussa Venlojen viestissä ja yön hämärtyessä kajahtaa lähtölaukaus Jukolan viestiin, jonka voittajat kaartavat loppusuoralle aamun sarastaessa.

Lisätiedot: Paroc Group Oyj, Markkinointipäällikkö, Johanna Harila 040 844 3233