UC Rent vuokrasi ja pystytti Jukolan teltat

Eestiläinen vuokrayritys UC Rent pystytti Lahti-Hollola Jukolan kilpailukeskukseen Hälvälään 7 000 neliömetriä telttoja. Eri kokoisia telttoja on yhteensä 25 kappaletta ja lisäksi yritys on vastannut myös Jukolan päälavasta. Telttojen pystytykseen kului yrityksen pystytysporukalta kymmenen päivää. Purku sujuu nopeammin, siihen on varattu 4-5 päivää.

UC Rentistä tullut tunnetuin eestiläinen vuokrayritys 11 vuodessa

UC Rent on hyvä esimerkki siitä, kuinka luotettava palvelu voi tuoda menestystä paikalliselle yritykselle. UC Rentin tavoite on, että tapahtumaa järjestävä asiakas voi vuokrata yritykseltä kaiken tarvitsemansa, kuten esimerkiksi teltat, lavat, huonekalut ja aidat.

“Kokemukseen perustuen voin sanoa, että paras mainos yritykselle ovat hyvät suositukset muilta asiakkailta. Suurin haastemme oli 11 vuotta sitten saada uudet asiakkaat luottamaan meihin. Asiakas on usein valmis maksamaan enemmän, jos hän voi luottaa että esimerkiksi aikataulu pitää”, sanoo ysityksen toimitusjohtaja Ivar Jegerson.

Tänä päivänä UC Rent on laajentanut palveluitaan myös siivouksen puolelle. Lisätarjonnasta on hyötyä sekä asiakkaille että yritykselle itselleen. Vuokrakalusteet kun usein palautetaan likaisina.

Telttoja suunnistuskisoihin

Eestissä sijaitseva UC Rent tekee joka vuosi enemmän ja enemmän keikkoja myös Suomeen. Tämän lisäksi yritys on toiminut myös muissa Pohjoismaissa, Baltiassa sekä muun muassa Kreikassa ja Yhdysvalloissa.

Viimeisen neljän vuoden ajan UC Rent on tehnyt yhteistyötä useiden suunnistuskilapilujen kanssa, kuten Tallin O-Week, Veteraanien MM-kilpailut 2016 ja suunnistuksen MM-kilpailut 2017.

“Olemme kiitollisia, että meille on annettu mahdollisuus todistaa olevamme vahva ja vakaa yhteistyökumppani, joka ei jätä asiakasta kiperään tilanteeseen, vaan etsii yhdessä ongelmiin ratkaisut.”