Reitinvalintatehtävä 4: Vierumäki

Lahti-Hollola Jukolan neljäs reitinvalintatehtävä on sijoitettu Vierumäelle – Haikulansuon eteläpuoliseen maastoon. Haikulansuon maasto on samantyyppistä kuin Jukolan kilpailumaasto: suppaisia alueita ja niiden välissä tasaisempaa kangasta.

Rastivälin on suunnitellut ja piirtänyt Seppo Väli-Klemelä.  Hän on suunnistuharrastuksen monitoimimies: moninkertainen Jukola-kettu, Suunnistaja-lehden pakinoitsija, kilpailuselostusten kommentaattori ja Jukolan viestin sanoman kirjoittaja.

Oman reitinvalintansa tälle rastivälille  tulee  suunnittelemaan ja piirtämään Juha Rehula.  Hänethän me tunnemme sanavalmiina ministerinä ja kansanedustajana.  Mutta hän on myös aktiivinen ja kokenut suunnistuksen harrastaja. Jukolan viestin leimantarkastaja on sanonut kaksitoista kertaa – ok. Takana on myös kartan kanssa tutustumista kainuulaiseen vaaramaisemaan.

Lahti-Hollola Jukolan sivulta löytyvät myös aiempien reitinvalintatehtävien: Kukkolanharjun, Santaverajän ja Rahametsän maastojen rastivälit ja niihin piirretyt reitinvalinnat.  Mainitut maastot ovat Lahti-Hollola Jukolan harjoitusmaastoja tänä keväänä.