Anmälning

Anmälningen öppnas den 1 december 2021 här: (https://registration.jukola.com). Föreningens kontaktperson anmäler och betalar alla lag i anmälningssystemet.

Registrering till anmälningssystemet har förnyats och gamla pin-koder används inte längre. I stället för en pin-kod måste man använda ett nytt Jukola-konto, som har skapats till den e-postadress som har använts i Napapiiri-Jukolas anmälning. Detta är väldigt viktigt för att behålla bland annat startnummer enligt förra årets placeringar i Jukola-kavlen. De som har varit kontaktpersoner för sin förening i Napapiiri-Jukola har fått en e-post med instruktioner för anmälning den 19 november 2021.

I år sker anmälningen så här, från och med den 1.12.2021:

  1. Börja anmälningen genom att skapa ett Jukola-konto antingen på förhand på Lukkari-Jukolas internetsidor eller efter att anmälningen har börjat, i registration.jukola.com.
  2. Om din förening/ ditt företag har deltagit i Napapiiri-Jukola 2021, kom ihåg att skapa ett Jukola-konto med samma e-postadress som har använts för att anmäla in lag i 2021.
  3. Om din förening / ditt företag INTE deltog i Napapiir-Jukola 2021, får ni själv välja vem blir lagets kontaktperson och anmäler lag. Den här personen måste skapa sitt eget Jukola-konto.
  4. Anmäl och betala lag och övriga tjänster i anmälningssystemet.
  5. I anmälningssystemet kan du ge anmälningsrättigheter också till någon annan Jukola-konto innehavare. Alla kontaktpersoner måste ha ett personligt Jukola-konto.

Du kan också skapa ett Jukola-konto redan på förhand från och med den 17 november 2021, se mer information och skapa ditt konto

Mer information om anmälningsdatum och prisuppgifter finns i tävlingsinbjudan.