KAVLEBANKEN

Kavlebanken är ett system där en enskild orienterare kan försöka hitta ett lag för ett Venla- eller Jukola-kavle ELLER ett lag kan försöka hitta en saknande orienterare. Att använda navigatorbanken är ganska enkelt. Först och främst bör du skapa ditt eget personliga Jukola-konto här  eftersom man inte kan använda Kavlebanken utan ett Jukola-konto.

Att göra en anmälan till Kavlebanken:

1) Logga in på https://registration.jukola.com/?kieli=sv&kisa=j2022&suunnistajapankki=nayta med ditt eget Jukola-konto
2) Välj rätt meny: ”Löpare som letar efter lag” ELLER ”Lag som letar efter löpare”
3) Fyll i alla tomma lådor. Det är värt att berätta kort om dina egna önskemål/färdighetsnivå.
4) Kom ihåg att memorera PIN-koden som du får av systemet (PIN-koden kommer även att meddelas i din e-post)
När anmälan har skickats till Kavlebanken kommer alla som loggar in på Kavlebanken att kunna se all information du har fyllt i förutom din e-postadress.

Att söka efter en person/ett lag i Kavlebanken:

1) Logga in på https://registration.jukola.com/?kieli=sv&kisa=j2022&suunnistajapankki=nayta med ditt eget Jukola-konto
2) Läs rätt lista från den aktuella listan (ovan finns listan över individuella orienterare, nedan finn listan över lag som letar efter en orienterare)
3) När du hittar en anmälan som intresserar dig, RING till annonsören.
4) Om ni kommer överens om vilken sträck som ska navigeras måste anmälan raderas från Kavlebanken med hjälp av en PIN-kod. Radering kan göras antingen av anmälaren själv eller av den som ringt till anmälaren (i så fall måste anmälaren meddela den som ringer sin egen PIN-kod).

Efter att löparen har valts till ett lag, är laget ansvarig för att informera löparen om allt. Löparen och laget bör omedelbart komma överens om alla detaljer relaterade till löpningen i laget (avgifter, sträck, returkartor, etc.)

Användningen av Kavlebanken kräver ingen kontakt med Jukolakontoret, utan används av individer/lagrepresentanter själva. Om PIN-koden har tappats bort kan du be om den på Jukolakontoret (toimisto.2022@jukola.com). En person kan lämna in mer än en anmälan till Kavlebanken och även anmäla andra familjemedlemmar till Kavlebanken.